1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KALYONCU, GÖREVİ YORGANCIOĞLU’NDAN DEVRALDI
KALYONCU, GÖREVİ YORGANCIOĞLU’NDAN DEVRALDI

KALYONCU, GÖREVİ YORGANCIOĞLU’NDAN DEVRALDI

“Hedef Ayakları Üzerinde Duran Bir Ekonomi Yaratmak”

A+A-

 

KALYONCU: “HEDEF AYAKLARI ÜZERİNDE DURAN BİR EKONOMİ YARATMAK”

Başbakan Ömer Kalyoncu bugün görevi Özkan Yorgancıoğlu’ndan devraldı.

Başbakanlıkta düzenlenen devir teslim töreninde bir konuşma yapan Özkan Yorgancıoğlu, görevini bugün devrettiğini söyleyerek, iki yıl boyunca birlikte çalıştığı tüm Başbakanlık personeline teşekkür etti.

Yorgancıoğlu, iki yılda iyi çalışmalar yürüttüklerini, temel yasalara imza attıklarını ve kendi ayakları üzerine duran bir ekonomi yaratmak adına çalışma yaptıklarını belirtti. Yorgancıoğlu, “Diliyorum yeni hükümet bu çalışmaları ileri götürecek” dedi.

Görev süresi boyunca iki konuya çok önem verdiğini ve öne çıktığını söyleyen Yorgancıoğlu, bunlardan birinin uyuşturucuyla mücadele, diğerinin de 200 dönümlük park alanı yaratma projesi olduğuna vurgu yaptı.

Yorgancıoğlu, deneyimlerini yeni başbakan ile paylaşmaya hazır olduğunu belirtti.

Başbakan Ömer Kalyoncu da yeni hükümetin kurulduğunu ve bir araya gelemeyeceği düşünülen iki siyasi partinin bir araya geldiğini kaydetti.

Hedeflerinin ayakları üzerinde duran bir ekonomi yaratmak ve ülkenin refahını artırmak olduğunu belirten Kalyoncu, hükümetin yeni müşavir ve müsteşar yaratmama düşüncesinde olduğunu da sözlerine ekledi.

Neden UBP ile koalisyon yapmaya tercih ettiklerinin sorulması üzerine, daha güçlü bir hükümetin daha hızlı ve etkili kararlar alıp, yasalar çıkarabileceğine vurgu yapan Kalyoncu, sorunların daha iyi bir şekilde aşılabileceğine inanç belirtti. Kalyoncu ayrıca politikada yeni nesiller bulunduğunu ve onlara güvendiğini kaydetti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.