1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KAMALAK: "MİLLETİMİZİN ORTAYA KOYDUĞU ONURLU BİR DURUŞ VE DESTANSI BİR ZAFER"
KAMALAK: "MİLLETİMİZİN ORTAYA KOYDUĞU ONURLU BİR DURUŞ VE DESTANSI BİR ZAFER"

KAMALAK: "MİLLETİMİZİN ORTAYA KOYDUĞU ONURLU BİR DURUŞ VE DESTANSI BİR ZAFER"

KAMALAK: "MİLLETİMİZİN ORTAYA KOYDUĞU ONURLU BİR DURUŞ VE DESTANSI BİR ZAFER"

A+A-

KAMALAK: "BU ZAFER BATILI KÜRESEL GÜÇLERİN HER TÜRLÜ AMBARGO, TEHDİT, ŞANTAJ VE DAYATMALARINA KARŞI MİLLETİMİZİN ORTAYA KOYDUĞU ONURLU BİR DURUŞ VE DESTANSI BİR ZAFERDİR"

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 41. yıl dönümüne ilişkin "Bu zafer batılı küresel güçlerin her türlü ambargo, tehdit, şantaj ve dayatmalarına karşı milletimizin ortaya koyduğu onurlu bir duruş ve destansı bir zaferdir" ifadesini kullandı.

Kamalak yaptığı yazılı açıklamada, Kıbrıs Barış Harekatı'nın İslam dünyasının batılılara karşı son 300 yılda kazandığı en önemli zafer olduğunu belirtti.

Başarılı harekatının Kıbrıslıların acı feryatlarını dindirmekle kalmadığını, o günden bu yana adanın barış, huzur ve istikrara kavuştuğunu aktaran Kamalak, şunları kaydetti:

"Kıbrıs Barış Harekatı, tarihin en önemli dönüm noktalarından birisidir. Bu zafer, batılı küresel güçlerin her türlü ambargo, tehdit, şantaj ve dayatmalarına karşı, milletimizin ortaya koyduğu onurlu bir duruş ve destansı bir zaferdir. Kıbrıs Barış Harekatı'ndaki ruh ve şuurun gelecek nesillere aktarılabilmesi için 20 Temmuz, milli bayram ilan edilmelidir."

Kıbrıs Barış Harekatı zaferini kutlayan Kamalak, şehitleri rahmet, gazileri de minnet ve şükranla andığını ifade etti.

TAK

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.