1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KAMERA KAYITLARI İNCELENİYOR!
KAMERA KAYITLARI İNCELENİYOR!

KAMERA KAYITLARI İNCELENİYOR!

''Tehdit de almadım''

A+A-

 

Avukatın ofisi kundaklandı

Lefkoşa’da Beliğ Paşa İş Hanı içinde faaliyet gösteren Avukat Tekin Söylemez’e ait Söylemez Hukuk Bürosu, kimliği meçhul kişi veya kişiler tarafından kundaklanarak zarara uğratıldı. Gazetemize konuşan Söylemez, “Bugüne kadar kimseyle bir husumetim olmadı. Tartışmam, kavgam olmadı. Tehdit de almadım. İnsanlarla konuşarak anlaşabileceğime inanıyorum” dedi.

Lefkoşa’da Posta Sokak’ta, Söylemez Hukuk Bürosu isimli iş yeri dün 22.15–05.50 saatleri arasında kimliği meçhul kişiler tarafından kundaklandı. Beliğ Paşa İş Hanı içerisinde bulunan ve Avukat Tekin Söylemez’e ait ofisin pencere camı, meçhul şahıs veya şahıslar tarafından kırılarak hasara uğratıldı. Pencere camı kırıldıktan sonra, ofis içerisine yanıcı madde döküp ateşleyen kişi veya kişiler, iş yerini kundakladı. İşyerinin sahibi Avukat Tekin Söylemez, sabah arkadaşından aldığı şok haberle hemen olay yerine geldi. Gazetemize konuşan Tekin Söylemez, kimseyle arasında bir husumet olmadığını söyleyerek, şüphelendiği kimse olmadığını söyledi.

Kamera kayıtları inceleniyor


Polis Basın Subaylığı’ndan alınan bilgiye göre, Yangın, İş Hanına ulaşan itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Olay Yeri İnceleme ekipleri, ofiste uzun süre inceleme yaptı. Yangın sonucu iş yeri içerisinde bulunan perde, 1 adet sehpa, bazı evraklar ve eşyalar yanarak zarar gördü. Görgü tanıklarına göre ise olay 23.00 raddelerinde yapıldı. Ofisin havasız olmasından dolayı yangın büyümedi. Polis kamera kayıtlarını inceliyor. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

“Tehdit de almadım”

İşyeri kundaklanan Avukat Tekin Söylemez gazetemizin sorularını yanıtladı ve şöyle konuştu: “Genelde şüphelendiğim biri yok. Polisin tahkikatının derinlemesine sürdüğünü biliyorum. Polisin bu işi yapanların eşkâlini ve kimliğini tespit edeceğine inanıyorum. Ben insanlarla diyalog kurarak konuşuyorum. Bugüne kadar kimseyle bir husumetim olmadı. Tartışmam, kavgam olmadı. Tehdit de almadım. İnsanlarla konuşarak anlaşabileceğime inanıyorum. O yüzden hep konuşarak çözdüm. Olayın iyi bir şekilde sonuçlanacağına inanıyorum.”

 

Haberal Kıbrıslı

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.