1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KAMPANYAYA 15 BİN ÇÖP TORBASI VE İÇME SUYUYLA KATKI
KAMPANYAYA 15 BİN ÇÖP TORBASI VE İÇME SUYUYLA KATKI

KAMPANYAYA 15 BİN ÇÖP TORBASI VE İÇME SUYUYLA KATKI

“Let’s Do It” (Hadi Yapalım)! ..5 Haziran’da ülke genelinde gerçekleştirilecek ...

A+A-

“LET’S DO IT” KAMPANYASINI YÜRÜTEN ÇEVRE PLATFORMU TEMSİLCİLERİ SANAYİ ODASI’NI ZİYARET ETTİ

SANAYİ ODASI, KAMPANYAYA 15 BİN ÇÖP TORBASI VE 15 BİN ŞİŞE İÇME SUYUYLA KATKIDA BULUNDU

5 Haziran’da ülke genelinde gerçekleştirilecek “Let’s Do It” (Hadi Yapalım) temizlik kampanyasını yürüten Çevre Platformu temsilcileri, Kıbrıs Türk Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

ÇIRALI: “15 BİNER ÇÖP TORBASI VE İÇME SUYU TESLİM EDİLDİ”

Sanayi Odası Başkanı Ali Çıralı, 5 Haziran’da düzenlenecek temizlik kampanyasına destek vereceklerini belirterek, özellikle Avrupa’da çok yaygın olarak gerçekleştirilen temizlik kampanyasının ülkede de yapılacak olmasının önemine dikkat çekti.

Etkinlikten ötürü Çevre Platformu, Başbakanlık ve ilgili devlet görevlilerini kutlayan Çıralı, temizlik kampanyasının organizasyonu esnasında odalarından talep edilen 15 biner çöp torbası ve içme suyunu organizasyon komitesine teslim ettiklerini söyledi.

Böylesi önemli bir organizasyona sanayiciler olarak katkı sağlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Çıralı, organizasyona katkıda bulunan sanayiciler ve yaptıkları katkılarla ilgili bilgi verdi.

Sanayi Odası Başkanı Çıralı, temizlik kampanyasının ülkede örnek olarak hayata geçeceğine inanç belirterek, kampanya sonrasında tüm bireylerin daha duyarlı olması ve temizlenen bölgelerin tekrar kirletilmemesi temennisinde bulundu.

BEKTAŞ: “BİRÇOK YÖNDEN FAYDALI”

Çevre Platformu sözcüsü ve Çevre Mühendisleri Odası Başkanı Nilden Bektaş, kampanya için 2 ayı aşkın bir süredir çalışmaların devam ettiğine işaret ederek, kampanyanın ülkeye birçok yönden faydalı olacağını söyledi.

Temizlik kampanyasının ülkede ilk defa kamu, özel sektör ve sivil toplum örgütlerinin birlikte katılımıyla yapacağını ifade eden Bektaş, temizlik kampanyasıyla toplumda çevre konusunda farkındalık yaratılacağına inanç belirtti. 

Temizlik kampanyasının çöplerin toplanacak olması bakımından da önemli olduğunu vurgulayan Bektaş, katkılarından dolayı Sanayi Odası’na teşekkür etti.

Etkinlik ve çalışmaları hakkında bilgi veren Bektaş, 5 Haziran’da, 5 saatte ülkeyi temizleme adına yola çıktıklarını vurguladı.

YARINDAN İTİBAREN BİLGİLENDİRME BAŞLAYACAK

Yarından itibaren kampanyaya katılacaklara bilgiler verilmeye başlanacağını söyleyen Bektaş, 4 Haziran Çarşamba gününe kadar, nereden nasıl hareket edileceğine kadar bilgilendirmelerin tamamlanacağını kaydetti.

Bektaş, tüm halkı temizlik kampanyasına katılmaya davet etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.