1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KAMU-SEN HAMİTKÖY’DE FİDAN DİKTİ...
KAMU-SEN HAMİTKÖY’DE FİDAN DİKTİ...

KAMU-SEN HAMİTKÖY’DE FİDAN DİKTİ...

KAMU-SEN HAMİTKÖY’DE FİDAN DİKTİ...

A+A-

ETKİNLİĞE BAKAN DİNÇYÜREK DE KATILDI

Kıbrıs Türk Kamu Görevlileri Sendikası (Kamu-Sen) , Orman Dairesi Müdürlüğü tarafından kendilerine tahsis edilen Hamitköy’deki Hatıra Ormanına fidan dikimi yaptı.

Etkinliğe Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hakan Dinçyürek, Orman Dairesi Müdürü İsa Direk, Kamu-Sen Başkanı Mehmet Özkardaş ve sendika üyeleri katıldı.

Bakanlıktan verilen bilgiye göre, Bakan Dinçyürek fidan dikiminde yaptığı açıklamada, Kamu-Sen ile birlikte yapılan etkinliğin çok anlamlı olduğunu belirterek, tüm sivil toplum örgütlerine önümüzdeki yılın planlamalarını yaparken fidan dikimlerine katkı yapması çağrısında bulundu.

Çevrenin çocuklara ve geleceğe bırakılacak en önemli değerlerden biri olduğunu söyleyen Dinçyürek, “Bugün çocuklarımızla birlikte bu fidanları diktik. İnşallah çocuklarımızla birlikte bu fidanlar da büyüyecek” dedi.
Dinçyürek, ekilen fidanların toplumun geleceği olacağını ifade ederek katkı koyan herkese teşekkür etti.

Kamu-Sen Başkanı Mehmet Özkardaş da konuşmasında, Bakan Dinçyürek’e çevreye karşı duyarlılığından dolayı teşekkür ederken, özellikle elektrik santrallerinde filtre ile ilgili yaşanan gelişmeleri yakından takip ettiklerini söyledi.

Bir ağacın bir can olduğunu düşündüklerini ifade eden Özkardaş, dikilen fidanların çocuklarla birlikte büyüyeceğini belirtti.

TAK

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.