1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. KAMU-SEN, REYHANLI’DAKİ SALDIRIYI LANETLEDİ
KAMU-SEN, REYHANLI’DAKİ SALDIRIYI LANETLEDİ

KAMU-SEN, REYHANLI’DAKİ SALDIRIYI LANETLEDİ

ÖZKARDAŞ: “İNSANLIK ADINA UTANÇ DUYDUK”

A+A-

Kamu Görevlileri Sendikası (Kamu-Sen) Genel Başkanı Mehmet Özkardaş, Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde çok sayıda kişinin ölümü ve yaralanmasıyla sonuçlanan saldırılardan insanlık adına utanç duyduklarını vurgulayarak, katilleri, emperyalist ülkeleri ve destekçilerini lanetlediklerini belirtti.

Özkardaş yazılı açıklamasında, Reyhanlı’daki saldırının ABD ve emperyalist birçok AB ülkesinin senaryosu olduğunu iddia ederek “Ortadoğu’daki petrol, doğal gaz ve enerji kaynaklarını sömüren bu ülkeler, bölgedeki ülke halklarını birbirine kırdırarak, hayali komplo senaryolarıyla mazlum ülkelerin topraklarını işgal edip, milyonlarca masum insanların kanını içerek mutlu oluyorlar” görüşünü ifade etti.

Özkardaş, dünyanın neresinde olursa olsun insanların öldürülmesine karşı olan Kamu-Sen’in, Reyhanlı’daki görüntüler karşısında insanlık adına utanç duyduğunu belirterek “İnsanları öldürerek ve acı çektirerek, onların kanları üzerinden beslenen tüm katilleri, emperyalist ülkeleri ve onların destekçileriyle kuklalarını lanetliyorum. Bu katillere; Reyhanlı cinayetinde kolları bacakları kopmuş, masum yavrulara bakarak, kendi çocuklarını görmesini ve vicdan muhasebesi yapmasını öneriyorum” dedi.

 

Kaynak: TAK

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.