1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KAMU-SEN, SORUN VE TALEPLERİNİ BAŞBAKAN ÖZGÜRGÜN’Ü İLETTİ
KAMU-SEN, SORUN VE TALEPLERİNİ BAŞBAKAN ÖZGÜRGÜN’Ü İLETTİ

KAMU-SEN, SORUN VE TALEPLERİNİ BAŞBAKAN ÖZGÜRGÜN’Ü İLETTİ

Talepte bulundular...

A+A-

Kıbrıs Türk Kamu Görevlileri Sendikası (Kamu-Sen) Başkanı Metin Atan, Başbakan Hüseyin Özgürgün'ü ziyaret ederek, cezaevi, KTHY ve Girne Sosyal Sigortadaki sorunlarla ilgili gerekli duyarlılığı gösterilmesi talebinde bulunduğunu açıkladı.

Atan, konuyla ilgili açıklamasında, İçişleri Bakanlığı’nda yetkili sendika konumunda olan Kamu-Sen’in, cezaevi yasasının acilen gündeme alınmasını, yeni yasa gündeme alınmayacaksa şu an yürürlükte olan 44/2006 ile yapılan yükselme terfisinin uygulanmasını talep ettiklerini belirtti.

Metin Atan, cezaevi idaresinde otorite boşluğu bulunduğunu, yeni bina yapılmadan sorunların bitmeyeceğini ancak kısa, orta ve uzun vadede gerekli çalışmaların yapılabileceğini ifade etti.

Atan, özelleştirme yasası kapsamındaki çalışanların derecelerinin açılması ve haklarının iyileştirilmesinin yanısıra Sosyal Sigortalar Dairesi ile ilgili sıkıntılarının da görüşmede ele alındığını kaydetti.

Metin Atan, “Kamu-Sen olarak sıkıntıların giderilmesi konusunda takipçi olacağımızı kamuoyunun bilgisine getiririz” ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.