1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KAMU-SEN VE KTAMS’TAN DIŞ İŞLERİ DAİRESİ İLE İLGİLİ ORTAK AÇIKLAMA
KAMU-SEN VE KTAMS’TAN DIŞ İŞLERİ DAİRESİ İLE İLGİLİ ORTAK AÇIKLAMA

KAMU-SEN VE KTAMS’TAN DIŞ İŞLERİ DAİRESİ İLE İLGİLİ ORTAK AÇIKLAMA

Başkan Mehmet Özkardeş İle Başkanı Ahmet Kaptan Dış İşleri Dairesi personelinin misyonlarda görevlendirilmesine ilişkin tüzük çalışmalarında sendikalarıyla işbirliği yapıldığını ifade ederek, bunun diğer bakanlıklara da örnek olmasını istedi.

A+A-

“DIŞ İŞLERİ ESKİ BAKANI ERK VE DIŞ İŞLERİ BAKANI NAMİ SENDİKALARIMIZLA İŞBİRLİĞİ İÇİNDE ÇALIŞTI. BU DİĞER BAKANLIKLARA DA ÖRNEK OLSUN”

Kıbrıs Türk Kamu Görevlileri Sendikası (Kamu-Sen) Başkanı Mehmet Özkardaş ile Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası (KTAMS) Başkanı Ahmet Kaptan Dış İşleri Dairesi personelinin misyonlarda görevlendirilmesine ilişkin tüzük çalışmalarında sendikalarıyla işbirliği yapıldığını ifade ederek, bunun diğer bakanlıklara da örnek olmasını istedi.

Özkardaş ve Kaptan konuyla ilgili ortak bir açıklama yaptı.

Ortak açıklamada, Dış İşleri Dairesi Kuruluş Görev ve Çalışma Esasları Yasası altında “Dış İşleri Dairesi Personelinin Misyonlarda Görevlendirilmelerine İlişkin Usul ve Esasları Tüzüğü” nün Bakanlar Kurulu’ndan geçirilerek yürürlüğe girdiği belirtildi.

Özkardaş ve Kaptan, geçmişte Dış İşleri eski Bakanın Kutlay Erk’in ve Dış İşleri Bakanı Özdil Nami’nin sendikalarıyla işbirliği içinde çalıştığını vurguladı.

Ortak açıklamada, “Şeffaf, adil ve örnek niteliğinde olan, çalışanları motive edecek bu tüzük çalışması Bakanlar Kurulu’ndan geçirilerek yürürlüğe girdi. Bu çalışmanın diğer bakanlıklara da örnek olmasını diler, Erk, Nami ve ekiplerine teşekkür ederiz” denildi.

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.