1. HABERLER

  2. SAĞLIK

  3. “KAN BAĞIŞININ DEVAMI İÇİN; SÜREKLİLİK, DÜZEN VE SİSTEM”
“KAN BAĞIŞININ DEVAMI İÇİN; SÜREKLİLİK, DÜZEN VE SİSTEM”

“KAN BAĞIŞININ DEVAMI İÇİN; SÜREKLİLİK, DÜZEN VE SİSTEM”

“KAN BAĞIŞININ DEVAMI İÇİN; SÜREKLİLİK, DÜZEN VE SİSTEM”

A+A-

Thalassaemia Derneği Başkanı Ahmet Varoğlu, “Kan bağışının devamı için; süreklilik, düzen ve sistemli olmak gerektiğini vutguladı.

Dernek, Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun eşi Meral Eroğlu himayelerinde kuruluş yıldönümü balosu gerçekleştirdi.

Dernek açıklamasına göre, dün akşam Lefkoşa Merit Otel’de gerçekleşen geceye, Meclis Başkanı Sibel Siber, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, Sağlık Bakanı Ahmet  Gülle, TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit ve aralarında kurum kuruluş ve siyasi partilerden yetkililerin de bulunduğu diğer birçok davetli katıldı.

AHMET VAROĞLU: “KAN BAĞIŞININ DEVAMI İÇİN; SÜREKLİLİK, DÜZEN VE SİSTEM”

Thalassaemia Derneği Başkanı Ahmet Varoğlu, 1978 yılından bu yana Thallassaemialılar ve aileleri için bir destek ve dayanışma adresi olan derneğin, çok uzun bir yol ve çok uzun bir mücadele sonrasında bugünlere geldiğine dikkati çekerek; “Bugün artık Thalassaemiayı kontrol altına alabilmek, kaliteli tedaviyi verebilmek, yurt dışındaki tedavinin ülkemizde de yapılabilmesi için imkân sağlamak bugüne kadar gelmiş geçmiş tüm hükümet ve dernek yetkililerimiz ile vatandaşlarımızın duyarlılığından kaynaklanmaktadır” dedi.

1978’den bu yana çok uzun bir mesafe kat edilmiş olsa da bugün hala daha ciddi sorunları olduğuna dikkati çeken Varoğlu, bunların başında kana olan ihtiyacın geldiğini söyledi.

Thalassaemia Derneği Başkanı Ahmet Varoğlu, kan bağışının devamı için; süreklilik, düzen ve sistemli olunması gerektiğini de sözlerine eklerken emeği geçen tüm doktorlara da teşekkür etti.

Gecede, Thalassaemia Derneği Başkanı Ahmet Varoğlu kan bağışı ile sürekli dernek üyelerine katkıda bulunan Belediye Başkanları ve kurum kuruluşlara teşekkür plaketi takdim etti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.