1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Kan donduran cinayet
Kan donduran cinayet

Kan donduran cinayet

Öldürdüler cesetleri parçalayıp...

A+A-

Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Sevgili olan iki üvey kardeş, anne-babalarını öldürdükten sonra cesetlerini parçalayarak köpeklere yedirdi, geri kalanları ise yaktı.

1-475.jpg

Dehşetengiz cinayet, Ricardo Klein ve Miryam Kowalczuk'un eylül ayında Buenos Aires yakınlarındaki Plair kentinde bulunan evlerinden kaybolmalarıyla ortaya çıktı. Bir akrabalarının ihbarı üzerine eve giden polis, terastaki çöp sepetinde bir kadına ait leğen kemiği buldu. Ardından çöplüğe götürülen çöp torbaları incelemeye alındı.

İngiliz Independent gazetesinin haberine göre; cinayeti işleyen Leandro Acosta (25) ile Karen Klein (22), anne-babaları aynı eve taşınınca birlikte olmaya başladı.

Arjantin'de yayınlanan haftalık Perfil gazetesine konuşan avukat Monica Chirivin, Acosta'nın cinayeti kabul ettiğini açıkladı. Chirivin, kan donduran olayla ilgili müvekkilinin bir itirafını da dillendirdi: "Bana cesetlerin bir parçasını yediğini söyledi."

Avukatın anlatımlarına göre; kronik bağırsak ve ciddi zihinsel sorunları olan Acosta, bu cinayetleri 11 yaşındaki ikiz kardeşlerini üvey babası Ricardo Klein'in şiddetinden kurtarmak için işledi.

"SADECE TALİMATLARI UYGULADIM"

Karen Klein polise verdiği ifadede, üvey kardeşi olan sevgilisi Leandro Acosta’nın, babası Ricardo Klein ile annesi Miryam Kowalczuk'u ikiz kardeşleri evde yokken vurduğunu söyledi. Cesetleri parçalara ayırdıklarını da itiraf eden Klein, bazı parçaları köpeklere attıklarını, kalanları ise yaktıklarını ifade etti. Cinayete karışmadığını savunan Klein, Acosta'nın olay yerini temizleme yönündeki talimatlarını uyguladığını da sözlerine ekledi.

Haberde Acosta ve Klein'in gözetim altında tutulduğu belirtildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.