1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Kanal D'nin iddialı dizisi final yapıyor!
Kanal D'nin iddialı dizisi final yapıyor!

Kanal D'nin iddialı dizisi final yapıyor!

Kanal D'nin iddialı dizisi final yapıyor!

A+A-

Kanal D ekranında yeni başlayan dizi Kara Kutu final kararı aldı. Salı akşamları yayınlanan dizi reytinglere yenik düştü. Bu akşam 7. bölümü ile ekrana gelecek olan Kara Kutu ekrana veda edecek.

Kara Kutu, 7. Bölüm ile ekranlara veda ediyor.
 
Zeynep, Yusuf ve Halit, Mehmet’i kurtaracaklar. Tehlike dolu bu kapışmada neler yaşanacak? Zeynep, Mehmet’e gerçek kimliğini söyleyemiyor. Yusuf neden engel oluyor? Yusuf, Mehmet’in arkadaşlarına her şeyi unutup şehri terk etmeleri için yüklü miktarda paraI teklif ediyor. Peki Mehmet'in dostları, bunu kabul edecekler mi?
 
Mehmet, aradığı cevabı bulmak için tekrar akıl hastanesine gidiyor. Bu kez duyacakları, ona neler anımsatacak
 
Mehmet, karısına nasıl bir oyunun içine düştüklerini anlatmaya çalışıyor. Canan, Mehmet’e kolay kolay inanmıyor. Mehmet, ikna etmek için nasıl bir yol izleyecek?
 
Suat’ın tarihi eser kaçakçılığı planı işliyor. Onları engellemek için yola çıkan Mehmet ve Halit, Macit ve Rüştü ile karşılaşıyorlar. Aralarında neler yaşanacak? Macit ve Rüştü, götürdükleri TIR'ın tarihi eser olduğunu anladıklarında ne yapacaklar? Cevahir ve Reşit, kendi ekiplerini tarihi eserleri kullanarak tehdit ediyorlar. Tüm bu kargaşada Mehmet’in hatırlayacağı his ne olacak?
 
Kara Kutu, final bölümü ile 21 Nisan Salı 23:15'te Kanal D'de!

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.