1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Kanal D'nin Sevilen Dizisine Şok!
Kanal D'nin Sevilen Dizisine Şok!

Kanal D'nin Sevilen Dizisine Şok!

Final yapıyor...

A+A-

Kanal D’nin, yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini ve senaryosunu ünlü senarist Onur Ünlü’nün yaptığı sevilen dizi Beş Kardeş, Salı akşamı final bölümüyle ekrana geliyor.

5. bölümünün ardından ara veren ve Haziran ayında kaldığı yerden devam eden Beş Kardeş, Salı akşamı final bölümüyle ekrana gelecek.

 
Başrollerinde; Serkan Keskin, Osman Sonant, Tansu Biçer, Nadir Sarıbacak, Fatih Artman, Serdar Orçin, Melisa Sözen, Nihal Yalçın, Ece Dizdar, Gizem Erdem, Merve Ateş, Eylül Su Sapan, Merve Dizdar, Ayşen Gruda, Sabriye Kara, Kuzey Yücehan, Zeynep Kızıltan, Ercü Turan, Vedat Erincin, Köksal Engür, Serhat Talay, Banu Fotocan, Erşan U. Ölmez, Ahmet Kaynak, Eren Şahin, Tevfik Yapıcı ve Ziya Çiçek’in yer aldığı Beş Kardeş'in final bölümünün konusu şöyle:
 
Sait ile Canan sonunda garip bir nikah töreniyle evlenirler. Tam evliliklerin tadını çıkaracakken nikahtan hemen sonra Mukadder ve Hakkı, konağa yerleşir. Mukadder'in torun baskısından ve Hakkı’dan bunalan Sait, Canan ve Melike'yi de alıp balayına kaçar. Sait ve Canan’ın yokluğunda, sevdikleri kadınlara kendilerini ispat etmek isteyen kardeşler, ortalığı iyice karıştırırlar. Sait ve Canan döndüklerinde hiçbir şey eskisi gibi değildir. Sait kardeşlerinin sebep olduğu felaketi düzeltebilecek midir?
kanal-d-nin-sevilen-dizisine-sok--1670624.jpeg
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.