1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KANBAY UBP GENEL BAŞKANI ÖZGÜRGÜN’Ü ZİYARET ETTİ
KANBAY UBP GENEL BAŞKANI ÖZGÜRGÜN’Ü ZİYARET ETTİ

KANBAY UBP GENEL BAŞKANI ÖZGÜRGÜN’Ü ZİYARET ETTİ

Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Derya Kanbay,

A+A-

 

Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Derya Kanbay, Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün’ü ziyaret etti.

Nezaket ziyareti çerçevesinde gerçekleşen görüşmede, Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Derya Kanbay, UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün’e hükümet ortağı olarak yapacakları çalışmalarda başarılar diledi.

Kanbay “yapacağınız her güzel çalışmanın yanında hem Türkiye Büyükelçiliği’ni hem de Türkiye’yi yanınızda bulacaksınız.. Hayırlı olsun” dedi.

ÖZGÜRGÜN

UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün de, Türkiye’nin Lefkoşa Büyük Elçisi  Kanbay’ı  ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını kaydetti.

Hem Büyükelçi Kanbay’ın hem de hükümetlerinin yeni göreve başladığı bir dönemde yoğun işbirliği içerisinde çalışacaklarından emin olduğunu dile getiren Özgürgün, Kıbrıs’a hayat verecek su projesinin sonuna gelindiği ve Kıbrıs konusundaki gelişmeler de dikkate alındığı takdirde iç politikada da halkın umutla baktığı  bir CTP-UBP hükümeti olduğu bir dönemde Büyükelçi Kanbay ile işbirliği içerisinde çalışılacaklarını belirtti.

KKTC ile TC arasında yapılan çalışmaların ileriki dönemde de artarak devam etmesinin en büyük dilekleri olduğunu dile getiren Özgürgün, yakın işbirliğinin Güney Kıbrıs ve dünyaya da çok önemli mesajlar verdiğini söyledi.

Anavatan Türkiye ile olan ilişkilerin yıllar öncesine dayalı olduğunu kaydeden Özgürgün, “Anavatan Türkiye’nin garantisinden Kıbrıs Türk halkı asla vazgeçmez” dedi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.