1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KANITLAR ARANIYOR
KANITLAR ARANIYOR

KANITLAR ARANIYOR

Kanıtlar aranıyor

A+A-

Türkiye’den getirtilen para arama köpekleri Eta ile Vasil ve KKTC Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Ekibine bağlı bomba arama detektör köpeği Zagor eşliğinde hem para, hem silah arandı

Güzelyurt-Lefkoşa anayolu Mevlevi kavşağında 24 Temmuz tarihinde meydana gelen silahlı soygunda Kooperatif Merkez bankasından çalınan 3 milyon TL’yi arama çalışmaları dün de devam etti. Güzelyurt bölgesinde gerçekleştirilen arama çalışmaları, Türkiye’den getirtilen özel eğitimli detektör köpekler ve KKTC Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Ekibine bağlı bomba arama detektör köpeği Zagor eşliğinde yapıldı.

POLİS ARA VERMEDEN ÇALIŞIYOR

Meydana gelen soygunla ilgili arama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çalınan parayı ara vermeden aramaya devam eden polis dün de sabah saatlerinden akşam saatlerine kadar çalışmalarını sürdürdü.

ETA İLE VASİL TÜM GÜN ÇALIŞTI

Güneşköy bölgesinde gerçekleştirilen aramada zanlı Mustafa Çetereisi’nin babası Hasan Çetereisi’nin evi, amcası Mustafa Çetereisi’ne ait depo ve Türkiye’de bulunan zanlı Rıfat Fırat’ın evi, garajı ve bahçesi arandı. Türkiye’den getirtilen para arama detektör köpekleri Vasil ve Eta eşliğinde yapılan aramalarda yasadışı herhangi bir kanıta ulaşılamadı. ^

ZAGOR SİLAHI ARADI

Sabah saatlerinde arazilerde gerçekleştirilen aramalarda da bir sonuca varılamazken olayda kullanılan silahı bulmak için arazilerde narkotik detektör köpeği Zagor eşliğinde yapılan aramalarda da bir sonuç çıkmadı.

STAR KIBRIS

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.