1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. KANLI AŞK MASALI
KANLI AŞK MASALI

KANLI AŞK MASALI

Kızlarının son nefesini ailesi internetten izledi...

A+A-

İranlı Şehnaz’ın İstanbul’da başlayan aşk masalı, ABD’de ölümle son buldu. İran’dan ABD’ye gidemeyen aile, kızlarının son nefesini internetten izledi.

İNTERNETTE tanıştığı Nima Nassiri ile ağustosta İstanbul’da evlenen İranlı çevre mühendisi Şehnaz Nizami (27), birlikte bir süre eşinin doğum yeri olan ABD’nin Los Angeles kentinde yaşadı. Çift, kasım ayında Şehnaz’ın doktora programı için Michigan eyaletindeki Haughton kentine taşındı. Çift mutlu görünüyor, hatta Şehnaz ailesine gönderdiği elektronik postalarda yaşadığı mutluluğu anlatıyordu. Ama 9 Aralık’ta genç kadının peri masalı ansızın bitti.

KOCASI TUTUKLANDI

Şehnaz, kafasına aldığı darbelerden dolayı hastaneye kaldırıldı. Doktorlar, Şehnaz’ın öldüresiye dövüldüğünü bildirince kocası Nima Nassiri gözaltına alındı. Suçlamayı kabul eden Nassiri tutuklandı. Şehnaz’ın İran’daki ailesi ise genç kadının beyin ölümü haberiyle yıkıldı. Hemen ABD’ye gitmek istediler ancak iki ülke arasında diplomatik ilişki bulunmadığından bu mümkün olamadı. Bunun üzerine Şehnaz’ın yattığı Marquette General Hastanesi, internet üzerinden video bağlantısı kurdu. Böylelikle ailesi, Şehnaz’ı bilinci kapalı da olsa son kez görüp vedalaşabildi. Bir hemşire onların isteğiyle Şehnaz’ı öperken, ailesi gözyaşlarına boğuldu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.