1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “KANLI NİGAR” LEFKOŞA VE GAZİMAĞUSA’DA SAHNELENİYOR
“KANLI NİGAR” LEFKOŞA VE GAZİMAĞUSA’DA SAHNELENİYOR

“KANLI NİGAR” LEFKOŞA VE GAZİMAĞUSA’DA SAHNELENİYOR

KKTC Sosyal Yardım Derneği’nin (SODAY) organizasyonuyla Kuzey Kıbrıs’a gelen Ankara Gazi Üniversitesi Tiyatro Kulübü’nün (GÜTİK), “Kanlı Nigar” adlı oyunu yarın ve cuma akşamı Lefkoşa’da; cumartesi akşamı ise Gazimağusa’da sahneliyor.

A+A-

 KKTC Sosyal Yardım Derneği’nin (SODAY) organizasyonuyla Kuzey Kıbrıs’a gelen Ankara Gazi Üniversitesi Tiyatro Kulübü’nün  (GÜTİK), “Kanlı Nigar” adlı oyunu yarın ve cuma akşamı Lefkoşa’da; cumartesi akşamı ise Gazimağusa’da sahneliyor.

SODAY’dan yapılan açıklamaya göre, Kanlı Nigar adlı oyun yarın ve Cuma akşamı saat 20.30’da Lefkoşa TMK Rauf Raif Denktaş Kültür Salonu’nda; 3 Mayıs Cumartesi ise akşamı saat 20.30’da ise Gazimağusa Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda izlenebilecek.

20 TL’den satışa sunulan oyunun biletleri Lefkoşa ve Gazimağusa Belediyeleri halkla ilişkilerden, Gloria Jean’s Coffees, Domino’s Pizza ve tüm Deniz Plazalar ile girişten temin edilebilecek.

SODAY Başkanı Ahmet Yöntem, Kanlı Nigar tiyatro oyununu halka sunacak olmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirterek, elde edilecek geliri yoksul aile ile çocukların rehabilite edilmelerinde kullanılacağını açıkladı.

Yöntem, oyunu ücret talep etmeden sahneleyecek GÜTİK oyuncularına teşekkür etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.