1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KANSER ARAŞTIRMA VAKFI’NIN 3. SABAH KAHVESİ ETKİNLİĞİ YARIN
KANSER ARAŞTIRMA VAKFI’NIN 3. SABAH KAHVESİ ETKİNLİĞİ YARIN

KANSER ARAŞTIRMA VAKFI’NIN 3. SABAH KAHVESİ ETKİNLİĞİ YARIN

Kanser Araştırma Vakfı’nın (KAV) bu yıl üçüncüsünü düzenlediği “Sabah Kahvesi” etkinliği yarın yapılacak.

A+A-

Kanser Araştırma Vakfı’nın (KAV) bu yıl üçüncüsünü düzenlediği “Sabah Kahvesi” etkinliği yarın yapılacak.

KAV’dan yapılan açıklamaya göre etkinlik; 10.00-13.00 saatleri arasında  Özerlat Kahve, Dimes ve Rana Fahrioğlu şirketlerinin sponsorluğunda Lefkoşa, Girne ve Gazimağusa’daki  çeşitli kafelerde yapılacak.

Etkinlikler, Lefkoşa’da; Delucious Cafe, Gloria Jeans, Mambochino, Özerlat Kahve ve Şefler, Girne’de; Cafe Dükkan, Gloria Jeans ve Yalın Guesthouse ile Gazimağusa’da Gloria Jeans’de gerçekleşecek Dileyenler KAV’dan temin edecekleri bağış kumbaraları ile evlerinden de katkı koyabilecekler.

Kafe sahipleri, kendi mekânlarında gerçekleştirecekleri Sabah Kahvesi etkinliği süresince elde edecekleri gelirin bir kısmını KAV’a bağışlayacakları gibi dileyen müşteriler bu mekânlarda bulunacak KAV bağış kumbaralarına ayrıca bağışta bulunabilecekler.

“Hep beraber kahve içelim, kanserle savaşta KAV’la tek yürek olalım” sloganı ile yola çıktıklarını ifade eden KAV yetkilileri, Sabah Kahvesi etkinliği ile  kansere farkındalık yaratmayı amaçladıklarını ve kanserle mücadelede tüm halkı tek yürek haline getirmeyi arzuladıklarını belirttiler.

 KAV yetkililerinden Zehra Fahrioğlu, Vakıf olarak ülkedeki kanser vakalarının nedenlerini ve çözüm yollarını bilimsel olarak ele almaya çalıştıklarını, bu yolda manevi destekle birlikte maddi desteğe de ihtiyaçları  olduğunu söyledi.

Halka etkinliğe destek verme çağrısı yapan Fahrioğlu, kafelere gidemeyecek yardımseverlerin
Vakıf’tan alabilecekleri kumbaralarla bağış yapabileceklerini kaydetti.

Fahrioğlu, Sabah Kahvesi etkinliğinden  elde edilecek gelirin tamamının KKTC’de kanser vakalarının en fazla görüldüğü bölgelerde detaylı toprak analizleri için kullanılan fona aktarılacağını bildirdi.

Etkinlikle ilgili kapsamlı bilgi Ertan Akün ( 0542 881 82 81) ile Zehra Fahrioğlu’ndan (0392 227 65 41) alınabilecek.

Vakfa aylık düzenli bağış yapmak isteyenler ise cep telefonlarından ABONE KAV ve miktarı yazıp (miktar: 10,25, 50 , 100 TL)  4271’e mesaj atabilecekler.

TAK

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.