1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KANSER HASTALARINA YARDIM DERNEĞİ’NDEN FİTRE ÇAĞRISI
KANSER HASTALARINA YARDIM DERNEĞİ’NDEN FİTRE ÇAĞRISI

KANSER HASTALARINA YARDIM DERNEĞİ’NDEN FİTRE ÇAĞRISI

Kanser Hastalarına Yardım Derneği’nden fitre çağrısı.

A+A-

KOCAİSMAİL: “FİTRELER, DERNEK ARACILIĞIYLA DOĞRUDAN HASTALARA VERİLEBİLİR”

Kanser Hastalarına Yardım Derneği Başkanı Raziye Kocaismail, fitre ve zekat paralarının kanser hastalarına verilmesi çağrısında bulunarak, fitrelerin dernek aracılığıyla doğrudan hastalara da verilebileceğini belirtti.

Raziye Kacaismail bugün düzenlediği basın toplantısında, Ramazan ayı dolayısıyla yardım etmek isteyen vatandaşların, yurt dışında tedavi gören ve uçak bileti ücreti, tetkik ücreti gibi elzem ihtiyaçları bulunan kanser hastalarına el uzatabileceğini söyledi. Kocaismail, isteyen vatandaşların, filtre ve zekatını dernek aracılığıyla doğrudan hasta eline verebileceğini kaydetti.

Günden güne artış gösteren kanser vakaları karşısında yoğun çaba gösteren derneğin kanser hastalarının elzem ihtiyaçlarına cevap verebilmek adına çok çalıştığını dile getiren Kocaismail, vatandaşın böylesi bir davranışla hem hastaya, hem de derneğe büyük destek olacağını kaydetti.

Kanser Hastalarına Yardım Derneği Genel Sekreteri Şerife Özhür de, derneğin bünyesinde faaliyet gösteren Eğitim ve Kültür Evi’nde de çocuk hastalara destek verildiğine işaret ederek, bağışlanan fitrelerle çocukların bir kaç ay dahi olsa rahat tedavi süreci geçirdiklerini belirtti.

Özhür, duyarlı vatandaşlardan destek beklediklerini söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.