1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KANSER HASTALARINA YARDIM DERNEĞİ’NE 2 BİN 250 TL BAĞIŞ
KANSER HASTALARINA YARDIM DERNEĞİ’NE 2 BİN 250 TL BAĞIŞ

KANSER HASTALARINA YARDIM DERNEĞİ’NE 2 BİN 250 TL BAĞIŞ

Candan dostluklarından dolayı tüm hastalar adına başkan ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

A+A-

 

Girne Ada Lions Kulübü, Kanser Hastalarına Yardım Derneği’ne 2 bin 250 TL bağış yaptı.

Dernekten yapılan açıklamaya göre, Girne Ada Lions Kulübü’nden bir heyet derneği ziyaret ederek, bağış çekini Kanser Hastalarına Yardım Derneği Başkanı Raziye Kocaismail’e takdim etti.

Girne Ada Lions Kulübü 2014-2015 Dönem Başkanı Hüseyin Başaran, ziyarette yaptığı konuşmada, derneğin çalışmalarını takdirle izlediklerini ve derneğe her daim yardımlarının süreceğini ifade etti.

Dernek Başkanı Raziye Kocaismail de Lionslar, asker, memur, öğretmen, işçi, emekli, iş adamı, esnaf, her meslekten gruplar ve tüm sivil toplum örgütlerinin verdiği destekle her zaman ayakta kalmayı başardıklarını söyledi. Kocaismail, Girne Ada Lions Kulübü’nün ise dernekte ayrı bir yeri olduğunu vurguladı.

Lions kulüp üyelerinin Güney Kıbrıs’a hasta taşıyan minibüsleri geçmişte derneğe büyük bir cömertlikle bağışladıkları gibi, etkinliklerden elde edilen gelirden mutlaka katkı koyduklarını belirten Kocaismail, bu duyarlılıklarından ve candan dostluklarından dolayı tüm hastalar adına başkan ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.