1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Kanser olduğunu hamileyken öğrendi ve...
Kanser olduğunu hamileyken öğrendi ve...

Kanser olduğunu hamileyken öğrendi ve...

Kanser olduğunu hamileyken öğrendi ve...

A+A-

Kanadalı model çocuğunu doğurmak uğruna ölümü göze aldı!

Elizaveta Bulokhova diş ağrısı şikayetiyle doktora gitti ve kanser olduğu ortaya çıktı. Doktorlar, o sırada hamile olan Bulokhova'nın kemoterapi tedavisi alabilmesi için bebeği aldırması gerektiğini söylerler.

Eşi Troubetskoi ile 24 yaşındaki Letonyalı doğumlu Kanadalı model, Elizaveta Bulokhova zor bir karar verme aşamasına gelmişlerdir. Kemoterapiye başlamadan önce çocuğun aldırılması gerektiğini öneren ve aksi takdirde bunun hayati bir tehlike yaratabileceğini söyleyen doktorlara kulakların tıkayan Elizaveta, kanserin hızla yayılmasına karşın yine de direnir. Bulokhova, karnındaki bebeğinin çok aktif olduğunu, onu çok sevdiğini ve sürekli onunla konuşmak istediğini söylemektedir.

30751792.jpg

Bebeğini aldırmak konusunda ise şöyle düşünür: "Kader bana ne getirirse onu kabul edeceğim. Bebeğim eğer doğacaksa, zaten doğacak..." 

30751840.jpg

Çenesine yayılan kanserli hücreler sebebiyle, Elizaveta geçirdiği bir ameliyat sonrası çenesinin 95% ‘ni aldırmak zorunda kaldı. Yapılan tetkikler sonucunda sezaryen gerçekleştirilebileceği görülür ve normal doğum sürecinden 10 hafta önce bebek Valentin bu yöntemle dünyaya gelir.Çocuğunu sağlıklı bir şekilde doğurduktan sonra kemoterapiye başlayan Elizaveta, şu an ise iyileşme sürecinde ve ailesi birlikte mutlu bir yaşam sürüyor. 

30751863.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.