1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KANSER OLMAK İSTEMİYORUZ
KANSER OLMAK İSTEMİYORUZ

KANSER OLMAK İSTEMİYORUZ

Kanser olmak istemiyoruz

A+A-

Tepebaşı’nda önceki gün verici istasyonu yerleştirmek için başlatılan inşaat çalışmalarına tepki gösteren ve çalışmalara son verilmemesi durumunda yetkilileri protesto edeceklerini açıklayan Tepebaşılılar, dün Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu’nun karşısında ilginç bir eylem yaptı.

Tepebaşılılar, Geleneksel Tepebaşı Lale Festivali’nin açılış konuşması sırasında, Tepebaşı Kültür Sanat ve Doğayı Koruma Derneği (TEP-DER) tarafından hazırlanan “Köyümüzde baz istasyonu istemiyoruz” şeklinde bir pankart açtı.

TEP-DER Yönetim Kurulu Başkanı Ünsel Keyfiala’nın konuşması sırasında yapılan pankart açma eylemi, festival alanını ziyaret edenler tarafından ayakta alkışlandı. Ünsel Keyfiala, verici istasyonu yerleştirilmesiyle ilgili tepkisini ortaya koyarken, Lapta Belediye Başkanı Fuat Namsoy da yerleşim alanlarına verici istasyonu yerleştirilmek istenmesini eleştirdi.

Öte yandan, ülkemizde faaliyet gösteren iki GSM şirketinin yetkilileri Tepebaşı’nda yaşanan bu eylemin ardından sözlü bir açıklama yaparak bölgede herhangi bir baz istasyonu kurma çalışmalarının olmadığını, belki başka bir şirketin internet ağı vericisi olabileceğini belirtti.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.