1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. "KANSERE KARŞI TÜM PARTİLER KATKI KOYMALI”
"KANSERE KARŞI TÜM PARTİLER KATKI KOYMALI”

"KANSERE KARŞI TÜM PARTİLER KATKI KOYMALI”

“Tüm partiler katkı koymalı”

A+A-

Uluçay, Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı’nın kansere karşı ortaya koyduğu çabanın çok anlamlı olduğunu söyledi

İçişleri Bakanı Teberrüken Uluçay, Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı Başkanı Nüket Gündüz ve beraberindeki heyeti kabul etti.Teberrüken Uluçay kabulde yaptığı konuşmada, Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı’nın kansere karşı ortaya koyduğu çabanın çok anlamlı olduğunu söyledi. Vakfın başarılı çalışmalarının devamını temenni eden Uluçay, hükümette hangi parti olursa olsun Vakfın çalışmalarına katkı koyması gerektiğini ifade etti.

GÜNDÜZ: “42 KİŞİ İLİK BAĞIŞINDA BULUNDU”
Vakıf Başkanı Nüket Gündüz ise Vakfın kuruluşunun talihsiz bir olayla olduğunu ancak kurulan Vakfın pek çok çocuğa umut kaynağı olduğunu belirtti.Vakfın faaliyetleri hakkında bilgi veren Gündüz, 42 Kıbrıslı Türkün Dünya İlik Havuzu aracılığıyla ilik bağışında bulunduğunu bunun gurur verici olduğunu söyledi. Gündüz, “Dünyanın farklı bölgelerde yaşayan insanlara umut olan Kıbrıslı Türk vatandaşlarımız var” dedi.

STAR KIBRIS

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.