1. HABERLER

  2. SAĞLIK

  3. KANSERİ BUNUNLA YENİN!
KANSERİ BUNUNLA YENİN!

KANSERİ BUNUNLA YENİN!

Kanserin çaresi bu ağaçtan yapılan ilaçta

A+A-

KONDURANGO Güney Amerika'da yüksek kesimlerde yetişen bir ağaçtır. Gövde kabukları kurutularak ilaç olarak kullanılır. Antioksidan ve anti bakteriyel etkilere sahiptir. Kanamayı durdurucu ve kanser hücrelerini yok edici etkileri vardır. Bunun dışında mide rahatsızlıklarına da iyi gelir.

Kuşburnu aşkı kamçılar

KUŞBURNU başta C vitamini olmak üzere bol miktarda vitamin ve mineral içerir. Vücuda ve gözlere kuvvet verir. Cinsel isteği artırır. Kan dolaşımını hızlandırır ve kanı temizler. Vücuttaki atık maddelerin vücuttan uzaklaştırılmasına yardımcı olur. Bağırsak kurtlarını düşürür. Kansere karşı koruyucudur. Mide dostu papaya Papaya meyvesi; sindirim sistemi için iyi bir destekleyicidir. Hazmı kolaylaştırır. Yemek sonrası gaz, şişkinlik, mide ekşimesini giderir. Özellikle ülser hastaları için, yiyeceklerin midede fazla asit üretimine gerek duyulmadan hızlı bir şekilde sindirimini sağlar.

Adaçayı gazları giderir

ÜLKEMİZDE bolca yetişen ada çayı, gaz söktürücü etkisi nedeniyle mide ve bağırsak gazlarını gidermede faydalıdır. Sindirim sisteminin düzenli çalışmasına yardım eder. Dişleri beyazlatır ve güçlendirir. Sakinlik verir, çok sinirli ve gerginlik içinde olanlara faydalıdır.

Her derde deva kefir

MUCİZEVİ içecek kefir muhteşem bir probiyotik kaynağı olarak bilinir. Kefir tüm alerjilere karşı en kuvvetli iyileştiricidir. Hiçbir yan etkisi bulunmayan güçlü bir antibiyotiktir. Bağırsak yolunu temizler. Bağırsak sendromuna iyi gelir. Sindirimi kolaylaştırır ve kolon kanserini tedavi edicidir.

Bronşite okaliptüs

SOLUNUM yollarına ferahlık veren okaliptüs, öksürüğü keser. Boğaz ve burun iltihaplarını giderir. Göğsü yumuşatır. Nezleye iyi gelir. Ateşi düşürür. Vücudu kuvvetlendirir. Bronşite ve diğer solunum yolları hastalıklarında faydalıdır.

Egzama ilacı labada

LABAD,A daha çok dağ, orman ve çayırlarda sulak yerlerde kendiliğinden yetişen bir bitkidir. Nişasta ve yağın yanında C vitamini içerir. Vücudu güçlendirir. İştahı açar. Mide ve bağırsak bozukluklarını giderir, ishali keser. Kanı ve bağırsakları temizler. Labada çayı, vücudu rahatlatır ve kuvvet verir. Haşlanıp deriye konursa kaşıntıları azaltır. Egzama ve yaralarını iyileştirir.

 
Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.