1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KAPALI KORT İHALE BEKLİYOR
KAPALI KORT İHALE BEKLİYOR

KAPALI KORT İHALE BEKLİYOR

Atatürk Spor Kompleksi içerisinde Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu’nun kullanımında olan kapalı tenis kortunun

A+A-

Atatürk Spor Kompleksi içerisinde yer alan Kapalı Tenis Kortu’nun kış aylarında yırtılan brandası için ihaleye önümizdeki günlerde çıkılması bekleniyor

Atatürk Spor Kompleksi içerisinde Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu’nun kullanımında olan kapalı tenis kortunun üzerindeki branda kış aylarından bu yana yırtık olarak olarak duruyor. Sıcakların artması ile kapalı kort daha çok tercih edilirken, kort brandasının bir kısmının açık kalması tesisin faydalı kullanılamamasına sebep veriyor. Bu bağlamda kortun tamir edilmesi yönünde uzun süredir beklenen ihaleye ilerleyen günlerde çıkılması bekleniyor. Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu Başkanı Saffet Barutçu, gecikme sebebinin ihale şartnamesinde yaşanan değişikler olduğunu söylerken, Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu şartnamenin hazır olduğu andan itibaren brandanın değişmesi için hemen ihaleye çıkacaklarını belirtti.

Barutçu “Gecikme sebebi şartname değişiklikleri”
Konu ile ilgili olarak görüşlerini aldığımız Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu başkanı Saffet Barutçu, ihale konusunun son aşamada olduğunu söyledi. Barutçu, 3-4 aylık bir süre içerisinde Spor Dairesi’nin çıkacağı ihalelerin tüzüğünde değişiklikler olduğunu, teknik şartnamelerin standart olduğunu ancak bu süre içerisinde değişiklikler yaşandığını kaydetti. Barutçu gecikme sebebinin değişiklikler olduğunu söylerken, aldıkları bilginin önümüzdeki hafta içerisinde ihaleye çıkılacağı yönünde olduğunu dile getirdi.
Kapalı tenis kortunun iskeletinin sağlam olduğunu, üzerindeki brandanın yenileneceğini söyleyen Barutçu, kapalı korta özellikle sporcuların yaz aylarında daha çok ihtiyacı olduğunu sözlerine ekledi.

Cahitoğlu “Şartname hazır olunca hemen ihaleye çıkacağız”

Konu ile ilgili olarak Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu, kortun üzerinin tamamlanması için ihalenin şartnamesini beklediklerini belirtti. Cahitoğlu, Planlama ve İnşaat Dairesi ile birlikte Merkezi İhale Komisyonu’nu beklemekte olduklarını, şartname hazır olur olmaz ihaleye çıkılacağını kaydetti.

Cahitoğlu ayrıca Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu’nun kortlarına kullanılması yöninde kiremit tozu getirmek için de ihale şartnamesini beklediklerini sözlerine ekledi.

 

YD

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.