1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KAPATILDI DİYE ANAHTARI ALIP...
KAPATILDI DİYE ANAHTARI ALIP...

KAPATILDI DİYE ANAHTARI ALIP...

Soruşturma amaçlı üç gündür poliste tutuklu bulunan zanlılar;

A+A-

 

Kapatılan Stan Toto Betting’ten 12 televizyon çaldıkları gerekçesi ile tutuklanan beş çalışan hakkındaki polis soruşturması sürüyor. Çalınan televizyonlardan üç tanesini zanlı Halil Gürkan’ın bir yakınının deposunda ele geçiren polis, kayıp olan diğer televizyon ile ses kayıt cihazını arıyor.

Soruşturma amaçlı üç gündür poliste tutuklu bulunan zanlılar Halil Gürkan,Yılmaz Topal,Mustafa Kamil Eroğlu,Mehmet Küçük ve zanlı Şükrü Öz dün ek süre talebi ile yeniden Girne’de mahkemeye çıkarılırken, polis kayıp televizyonlar ile televizyonların taşınmasında kullanılan aracı aradıklarını açıkladı. 

SORUŞTURMA SÜRÜYOR 

Polis, zanlılar Halil Gürkan, Yılmaz Topal,Mustafa Kamil Eroğlu,MehmetKüçük’ün zanlı Şükrü Öz’den Stan Toto Betting’in anahtarını alıp, 21 Aralık saat 18.40 sıralarında Mustafa Şener’e ait Stan Toto Betting’e gidip,anahtarla kapıyı açtıktan sonra 12 adet televizyon, bir adet ses kayıt cihazı ile güvenlik kameralarının kayıtların çaldıklarını söyledi. Polis, zanlıların aynı günün gecesi saat 02.00 sıralarında tespit edilerek gözaltına alındığını ve mahkemeye çıkarılarak haklarında üç gün tutukluluk emri alındığını ifade etti.

Bu süre içerisinde birçok kişiden ifade aldıklarını, kayıp olan televizyonlardan üç tanesini zanlı Halil Gürkan’ın bir yakınının deposunda bulduklarını kaydeden polis,ayrıca televizyonları taşımak için kullanılan aracın zanlılar tarafından saklandığına inandıklarını hem aracı hem de kayıp olan diğer televizyonları aradıklarını söyledi.Soruşturmanın devam ettiğini belirten polis, zanlıların 7 gün daha tutuklu kalmasını talep etti. Talebi değerlendiren mahkeme zanlılar hakkında 7 gün ek tutukluluk emri verdi. 

Star Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.