1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KAPISIZ YENİDEN MAHKEMEYE ÇIKARILDI!
KAPISIZ YENİDEN MAHKEMEYE ÇIKARILDI!

KAPISIZ YENİDEN MAHKEMEYE ÇIKARILDI!

2 gün daha içerde kalacak

A+A-

Yeni Bakış'tan Gamze Pir Baykur'un haberine göre; Mağusa’da, gürültü yaptığı gerekçesiyle aralarında çıkan sözlü tartışmada Mustafa Bozkurt’u ciddi şekilde darp ederek elmacık kemiğinde çatlak oluşmasına ve dudağı ile kaşının yarılmasına neden olan zanlı Osman Kapısız, dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

“Vahim zarar” suçlamasıyla ilgili olarak dün yeniden mahkemeye çıkarılan zanlı Kapısız’ın tutukluluk süresi 2 gün daha uzatıldı.

 

Soruşturma devam ediyor

Meselenin tahkikat memuru, zanlı Osman Kapısız’ın 29 Temmuz tarihinde saat 03:15’te, Mağusa’da 15 Ağustos Bulvarı üzerinde gürültü çıkardığı gerekçesiyle aralarında çıkan sözlü tartışmada Mustafa Bozkurt’un yüzüne yumruk ve tokat vurmak suretiyle ciddi şekilde darp ederek Bozkurt’un elmacık kemiğinde 2 çatlak oluşmasına ve dudağı ile kaşının yarılmasına neden olduğunu açıkladı. Hastaneye kaldırılan Bozkurt’un elmacık kemiğinde 2 çatlak tespit edildiğini yineleyen tahkikat memuru, ayrıca Bozkurt’un yüzüne toplam 8 dikiş atıldığını da belirtti.

Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın devam ettiğini ifade eden tahkikat memuru, zanlının 8 gün süreyle daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.

 

Tutukluluk süresi uzatıldı

Mağusa Kaza Mahkemesi Kıdemli Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlı Osman Kapısız’ın tahkikat maksatları bakımından 2 gün süreyle daha poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.