1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KAPORTACILAR BİRLİĞİ'NDEN İŞ GÜVENLİĞİ UYARISI
KAPORTACILAR BİRLİĞİ'NDEN İŞ GÜVENLİĞİ UYARISI

KAPORTACILAR BİRLİĞİ'NDEN İŞ GÜVENLİĞİ UYARISI

Oto House’ta çıkan yangında büyük maddi hasarın meydana geldiğine dikkati çekerek, oto kaporta ve oto boyacıların işyerlerinde iş güvenliği ve standartlarına uymaları gerektiği uyarısında bulundu.

A+A-

Kıbrıs Türk Oto Kaporta ve Oto Boyacıları Birliği, Lefkoşa Sanayi Bölgesi’nde, Oto House’ta çıkan yangında büyük maddi hasarın meydana geldiğine dikkati çekerek, oto kaporta ve oto boyacıların işyerlerinde iş güvenliği ve standartlarına uymaları gerektiği uyarısında bulundu.

Oto Kaporta ve Oto Boyacılar Birliği Başkanı Ali Gürsoy, işyeri güvenliği ve standartlarını düzenleyen yasaların bir an önce hayata geçmesi gerektiğini, işyeri güvenliğini sağlamayan, işyeri kalite ve standartlarında hizmet vermeyen işletmelerin tüketiciyi de mağdur ettiğini vurguladı.

Gürsoy, özellikle sanayi bölgelerinde üretim yapan, hizmet veren işletmelerin bu standartlara uymadığı takdirde kendi işletmelerine, ayrıca yakınlarında bulunan diğer işletmelere, dolayısıyla sanayi bölgelerine de zarar verdiklerini belirtti.

Ali Gürsoy, işletme izni verilirken imara aykırı olan işletmelere izin verilmemesi, bu konuda özellikle sanayi bölgelerine bir çekidüzen verilerek, işletmelerin imara uygun hale getirilmesi gerektiğini kaydetti. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.