1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “KAPSAMLI BİR TEMİZLİK KAPMAYANSI GEREKLEŞTİRDİK”
“KAPSAMLI BİR TEMİZLİK KAPMAYANSI GEREKLEŞTİRDİK”

“KAPSAMLI BİR TEMİZLİK KAPMAYANSI GEREKLEŞTİRDİK”

Yaklaşık 3 bin 52 boş arazi temizlendi, 1170 kamyon çöp, moloz ve evsel atık toplandı.

A+A-

 

Gönyeli Belediyesi kentte kapsamlı temizlik ve bakım çalışması gerçekleştirdi.

Gönyeli Belediyesi basın ve halkla ilişkiler biriminden yapılan açıklamaya göre, Gönyeli’yi üç bölgeye ayırarak yapılan çalışmada yaklaşık 3 bin 52 boş arazi temizlendi, 1170 kamyon çöp, moloz ve evsel atık toplandı.

6 dozer, 6 kamyon, hidrolik çekirge ve 50 kişilik ekiple yapılan çalışmada ayrıca yaklaşık 122 kilometre yol ağı süpürüldü, çöp konteynerleri yıkandı.

BENLİ “KAPSAMLI BİR TEMİZLİK KAPMAYANSI GEREKLEŞTİRDİK”

Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli kapsamlı bir temizlik kampanyasına gerçekleştirdiklerini, çalışmada kente genel bakım yaptıklarını kaydetti.

“Köyden kente dönüşümü başaran ve altyapı yatırımlarını tamamlayan Gönyeli, çağdaş kentimizin hizmet kalitesini çok daha ileriye taşımaya devam edecektir” diyen Benli, bir belediyenin en temel görevinin ‘temizlik’ olduğu gerçeğini hiçbir zaman akıllarından çıkarmadıklarını söyledi.

Çalışmaya emek veren belediye çalışanları ile hizmet alımı yapılan özel sektördeki emekçilere teşekkür eden Benli,  belediyeye tam teşekkülü 3 yeni çöp aracı aldıklarını da belirtti.

“TEMİZ KENT ANLAYIŞI OLMAZSA OLMAZIMIZ”

“Temiz Kent” anlayışının olmazsa olmazları olduğunu ifade eden Benli, kent devriye sistemi ile Gönyeli’nin her noktasını sürekli gözlemlediklerini kaydetti.

Benli, “Çarpık yapılaşmanın önüne geçmek için kararlı adımlar atıyoruz. Henüz yeterli noktada değiliz, ancak bu bir kültürdür ve yurttaşla birlikte hareket ederek sonuç alabiliriz. Temizlik konusunda da beklentimiz, yaşadığımız her noktanın çok daha temiz olabilmesi için işbirliği yapmaktır. Gönyeli Belediyesi, ülkenin en temiz kentine sahip olmamamız için gerekli araç yatırımlarını yapmıştır. Hem kendi kadromuz, hem de hizmet alımları ile Gönyeli’yi temizliyoruz. Temizlemeye de devam edeceğiz. Yurttaşlarımız da temizlik seferberliğine katkı koyduğu anlamda, bu alanda sürdürülebilir bir başarıya ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.