1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KAPTAN HÜKÜMET YETKİLİLERİNİ ELEŞTİRDİ
KAPTAN HÜKÜMET YETKİLİLERİNİ ELEŞTİRDİ

KAPTAN HÜKÜMET YETKİLİLERİNİ ELEŞTİRDİ

Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası Başkanı Ahmet Kaptan, CTP-DP hükümeti yetkililerinin, söylemlerinin tam aksine bugün kendilerinin yasaları uygulamadığını savundu.

A+A-

Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası Başkanı Ahmet Kaptan, iktidara gelmeden önce UBP hükümetinin yasa tanımaz uygulamalarından hesap soracağını ve yasaları uygulayacağını söyleyen CTP-DP hükümeti yetkililerinin, söylemlerinin tam aksine bugün kendilerinin yasaları uygulamadığını savundu.

Kaptan, yazılı açıklamasında, bugün halen daha Maliye Bakanlığı’nın yasayı uygulamayıp sendikaları görüşmeye çağırmadığını kaydederek, her gün iğneden ipliğe zam yapıldığı ve hayatın her geçen gün pahalılaştığı bir dönemde yasaya aykırı bir şekilde çalışanların haklarının görüşüldüğü protokol masasının kurulmadığını ileri sürdü.

Kaptan, açıklamasında “KTAMS olarak hükümeti yasaları uygulamaya ve protokol görüşmelerini bir an önce başlatmaya davet eder, emekçilerin alım gücünün artırılması adına her türlü mücadeleyi yürüteceğimizi kamuoyu ile paylaşırız” ifadelerine yer verdi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.