1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KAPTILAR VE KAÇTILAR!
KAPTILAR VE KAÇTILAR!

KAPTILAR VE KAÇTILAR!

Kaptılar ve kaçtılar!

A+A-

Taşkınköy bölgesinde önceki gün evinin önünde bulunduğu sırada D.N’nin elindeki çantayı ve içindeki muhtelif eşyaları çalarak kaçan Opomipo Ayenkayo ve Joseph Chukuwua polis tarafında gözaltına alınmalarının ardından dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi huzuruna çıkarıldı.

Abbas ELMAS

Lefkoşa Taşkınköy bölgesinde D.N isimli kadının önceki gün evinin önünde bulunduğu bir sırada elindeki bayan çantasını ve içindeki muhtelif eşyaları çalarak kaçtıkları iddia edilen zanlı Opomipo Ayenkayo ve Joseph Chukuwua, dün mahkeme huzuruna çıkarılarak tutuklandı.

Mahkemede olayla ilgili bulguları aktaran Lefkoşa Polis Müdürlüğü Adli Şube’de görev yapan polis memuru Kazım Sevinç, zanlı Opomipo Ayenkayo ve Joseph Chukuwua’nın 6 Şubat 2014 tarihinde Lefkoşa bölgesinde meydana gelen “Sirkat” suçundan methaldar olduklarını söyledi.

Kazım Sevinç, zanlıların söz konusu tarihte Taşkınköy Ergün Apartmanı Blok 5 daire 1’de ikamet eden D.N’nin ikametgahının önünde bulunduğu bir sırada zanlıların elinde bulunan siyah renk bayan çantasını ve içindeki Nokia6 cep telefonu, ev anahtarları, güneş gözlüğü ve içinde kredi kartları bulunan para cüzdanını sirkat ederek olay yerinden kaçtıklarını kaydetti.

Olayla ilgili soruşturmanın yeni başladığını, zanlı Opomipo Ayenkayo’nun ikametgahında arama yapılacağına dikkat çeken Sevinç, zanlıların serbest kalması halinde yürütülen soruşturmaya olumsuz etki yaratabileceklerine değinerek her iki zanlının da 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurundaki şahadeti ve zanlıların itirazı olmamasını dikkate alan Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hale Ahmetraşit, zanlıların olayla bağlantılı olabileceklerine bulgu yaparak, yürütülen polis soruşturmasının selameti açısından her iki zanlının da 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını emretti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.