1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KARA KAPILARINI MESKEN TUTTULAR!
KARA KAPILARINI MESKEN TUTTULAR!

KARA KAPILARINI MESKEN TUTTULAR!

Uyuşturucu satıcıları kara kapılarını mesken tutu!

A+A-

Polisin Metehan Sınır Kapısı’nda düzenlediği operasyonda uyuşturucu ile yakalanan iki Rum’un ifadesi ile her gün yeni bir tutuklama yapılıyor. Olayla ilgili tutuklu sayısı 6’ya yükseldi.

Devrim DEMİR

Ülkeye farklı zamanlarda uyuşturucu ithal ettiği öğrenilen ve 17 Mayıs tarihinde Narkotik ekiplerinin düzenlediği operasyon sonucu yakalanan Sofoklis Mavroskoufi ve Valeri Tarapai ile bağlantılı olduğu tespit edilen 1 kişi daha önceki gün tespit edilerek tutuklandı.

Soruşturma kapsamında tutuklu sayısı 6’ya yükselirken, polis tarafından önceki gün tutuklanan Abobakir Sedig Alhadi Almarahs’a dün tutukluluk talebiyle Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar, artan tutuklu sayısına dikkati çekerek polis soruşturmasının çok ciddi olduğunu belirterek zanlının 2 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Kara kapılarında uyuşturucu ticareti

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Halil Dümenci, zanlı Sedig Alhadi Almarahs’ın 17 Mayıs tarihinde Metehan Kara Giriş Kapısı’nda düzenlenen uyuşturucu operasyonunda tutuklanan 5 kişi ile bağlantılı tutuklandığını anlattı.

Polis memuru Halil Dümenci,  1 haftadır yürütülen soruşturmada zanlı Almarahs’ı tespit ettiklerini ve mahkeme emri ile tutuklandığını söyledi.

Dümenci, şuan poliste tutuklu bulunan zanlı Tarapai’nin ifadesinde yine aynı olayla tutuklu bulunan zanlı Hilal’ın yönlendirmesi ile zanlı Mavroskoufi’nin huzurda bulunan zanlı Abobakir Sedig Alhadi Almarahs’a 16 Mayıs tarihinde Lokmacı Kapısı’nda buluşarak 900 Euro karşılığında 56 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu madde verdiğinin tespit edildiğini kaydetti.

Suçunu itiraf etti

Dümenci,  zanlı Hilal’in ifadesinde tasarrufunda bulunan uyuşturucu maddeyi 16 Mayıs tarihinde 14 gram olarak 180 Euro karşılığında zanlı Almarahs’tan aldığı itirafında bulunduğunu kaydetti.

Polis, soruşturmanın geniş kapsamlı olarak devam ettiğini her gün yeni bir bulguya rastladıklarını belirterek zanlının ilk etapta 2 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.