1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Karaciğerini bağışladığı kadınla evleniyor...
Karaciğerini bağışladığı kadınla evleniyor...

Karaciğerini bağışladığı kadınla evleniyor...

Karaciğerini bağışladığı kadınla evleniyor...

A+A-

Karaciğerini bağışladığı kadınla evleniyor...Her gün bizleri dumura uğratan acılı haberlere maruz kalmaktan yorulduk. Güzel haberlere hasret kaldık, hayatta mucizelerin ve iyi niyetin hala bir yerlerde var olduğunu neredeyse unuttuk. Amerika'da yaşanan bu olay, inancımızı tazeledi resmen. Hiç tanımadığı bir kadına karaciğerinin bir kısmını bağışlayan bu adam, şimdi o kadınla evleniyor. Boşuna dememişler "aşk tesadüfleri sever" diye...

Her şey 2015 yılının Ocak ayında Chris'in, iş arkadaşından tesadüfen akrabasının karaciğer nakline ihticayı olduğunu duymasıyla başladı...

Karaciğer rahatsızlığı 4. seviyeye gelen ve yaşamak için acil nakile ihtiyacı olan kişiyse, Chris'in o güne dek tanımadığı halde ciğerinin bir kısmını gözden çıkartmakta tereddüt etmediği Heather'dı.

1-656.jpg

Huffington Post gazetesine verdiği ifadede Chris, donör olma kararını verirken aklından geçenleri şöyle açıklıyor:

"Kendimi o an Heather'ın yerine koydum ve ölümün aslında hepimize ne kadar da yakın olduğunu hissettim."

Bu mucizevi gelişme karşısında şaşkına dönen ve olanlara inanmakta güçlük çeken Heather ise, Chris'in onu aradığını ve yapılan tetkikler neticesinde karaciğerlerinin uyumlu olduğu haberini verdiğini söyledi.

2015'in Mart ayında yapılan nakil ameliyatı her ikisi için de çok uzun ve acılı bir tecrübe olmuş. Chris'in karaciğerinin %55'i Heather'a nakledilmiş.

Bu zorlu ve acılı yolculuk, çifti zamanla daha da birbirine yakınlaştırmış ve ilerleyen günlerde arkadaşlıkları duygusal bir bağa dönüşmüş.

Şuan sağlıklarının gayet iyi olduğunu belirten Chris, verdiği karardan bir an olsun pişmanlık duymadığını ve yine olsa aynı şeyi yapacağını belirtiyor.

2015 Aralık ayında Şikago'da güzel bir restoranda romantik bir evlenme teklifi yapan Chris, hayatta hala mucizelerin ve iyiliğin var olduğuna en güzel kanıtlardan biri oldu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.