1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KARADENİZ'İN DURUMU KRİTİK!
KARADENİZ'İN DURUMU KRİTİK!

KARADENİZ'İN DURUMU KRİTİK!

Kardeş kavgası kanlı bitmişti...

A+A-

Karadeniz’in durumu kritik!

Lefkoşa’da önceki gece 3 kardeş arasında çıkan kavganın ardından polisin başlatmış olduğu soruşturma devam ediyor. Çıkan kavgada göğsüne 14 cm’lik kesici ve delici sert bir cisimle ağır darbe alan Mehmet Karadeniz’in hayati tehlikesi devam ediyor.  

 Alınan 1 günlük tutukluluk süresi dolan Abdülkadir Karadeniz ek tutukluluk talebiyle dün yeniden yargı huzuruna çıkarılırken, Muhittin Kardeniz’e poliste dava okunup serbest bırakıldı.

Soruşturma devam ediyor

Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis memuru Mehmet Salih Yavuz mahkemede verdiği ifadesinde, zanlı Abdülkadir Karadeniz aleyhine  “Ağır yaralama”, ”Yaralama” ve  “Ciddi darp” suçlamaları ile ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiğini anlattı.

Mehmet Salih Yavuz,  önceki gece kardeşler arasında çıkan kavga sonucu soruşturma amaçlı gözaltına alınan Muhittin Karadeniz aleyhine başlatılan soruşturmanın tamamlandığını ve poliste dava okunup serbest bırakıldığını söyledi.

Polis memuru Mehmet Salih Yavuz, olayda kullanılan 14 santimlik kesici ve delici aletin bulunarak emare olarak alındığını kaydetti. Çıkan kavgada göğsüne sert bir cisimle darbe alarak ağır yaralanan Mehmet Karadeniz’in halen yoğun bakımda tutulduğunu ve hayati tehlikesinin devam ettiğini ifade eden Yavuz, alınması gereken ifadelerin olduğunu kaydetti.

Soruşturma memuru soruşturmanın devam edebilmesi için Abdülkadir Karadeniz’in 8 gün daha poliste tutuklu kalması talebinde bulundu.

Yargıç Gökhan Asafoğulları huzurunda görüşülen ek tutukluluk duruşmasında zanlı Abdülkadir Karadeniz aleyhine “Adam yaralama”, “Yaralama” ve “Ciddi darp” suçlamalarıyla başlatılan soruşturmanın devam ettiğini söyledi. Yargıç Gökhan Asafoğulları, polisin soruşturmasının selameti için zanlının 8 gün daha poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.