1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KARAKOLDA AYILDI!
KARAKOLDA AYILDI!

KARAKOLDA AYILDI!

Ortalığı birbirine kattı!

A+A-

Girne’de Orhan Ender Sönmez, alkol tesiri altında, bir taksi durağında park halindeki taksiyi tekmeleyerek hasara uğrattı.

Polis tarafından tutuklanan Sönmez, dün yargıç huzuruna çıkarıldı.

Duygu ALAN

Girne’de 20 Temmuz Kordonboyu Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir taksi durağında park halindeki taksi, Orhan Ender Sönmez, tarafından önceki gün 23.00 sıralarında hasara uğratıldı.

Olay sırasında alkollü olduğu tespit edilen zanlı Orhan Ender Sönmez, gözaltına alınarak teminat talebi ile dün Girne’de mahkemeye çıkarıldı.

Soruşturma tamamlandı

Soruşturmayı yürüten polis, mahkemedeki ifadesinde, Orhan Ender Sönmez’in Girne’de 20 Temmuz Kordonboyu Caddesi üzerinde, alkollü içki tesiri altında bulunduğu bir sırada, makul mazereti olmaksızın bağırıp çağırmak suretiyle rahatsızlık yaptıktan sonra bir taksi durağında park halinde bulunan taksinin ön panjuruna tekme atıp aracı hasara uğrattığını belirtti.

Polis, zanlının soruşturma maksatlı gözaltına alındığını kaydetti.

Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın tamamlanmadığını ifade eden polis, zanlının mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlanmasını talep etti.

Teminata bağlandı

Mahkeme, zanlı Orhan Ender Sönmez’in yurtdışına çıkışının yasaklanması, 2 bin TL nakit teminat yatırması ve KKTC vatandaşı 1 kefilin 10 bin TL kefalet senedi imzalaması koşulu ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.