1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KARAKOLDA BARIŞTILAR
KARAKOLDA BARIŞTILAR

KARAKOLDA BARIŞTILAR

“vahim zarar” ve “ciddi darp” suçlarından tutuklanmışlardı

A+A-

Boğaz Piknik Alanı’nda sabaha karşı iki gurup arasında çıkan kavgada iki kişi yaralanırken, üç kişi tutuklanarak mahkemeye çıkarıldı.

Devrim DEMİR 

Girne’ye bağlı Boğaz Piknik Alanı’nda önceki gün sabaha karşı 01.00 sıralarında bir birlerine laf atan iki grup arasından kavga çıktı. Taner Beyaz, O. Ö.’nün yüzüne yumruk atarak, ön üst dişinin kırılmasına sebep oldu. Ömer Kaya ve Ayhan Işık ise, M. Ç.’nin üzerine saldırıp vücuduna, elleri ile gelişi güzel vurarak, sağ kol dirseğinin kırılmasına sebep oldu.

Polis soruşturmasının ardından tutuklanan Taner Beyaz, Ömer Kaya ve Ayhan Işık, mahkeme emriyle tutuklanarak dün Girne Kaza Mahkemesi’ne getirildi.

Yargıç Hazan Haksun da, zanlıların yurt dışına çıkışını yasaklayarak KKTC vatandaşı bir kişinin lehine 20’şer bin TL’lik kefalet senedi imzalaması karşılığında serbest kalmasına emir verdi.

Şikâyetler geri çekildi

Girne Adli Şube Amirliği’nde görevli polis memuru Yalgı Döşenci, zanlıların “vahim zarar” ve “ciddi darp” suçlarından tutuklandıklarını kaydetti.

Polis memuru Döşenci, zanlıların tutuklandıktan sonra, vahim zarar uğrayan, O.Ö. ve M.Ç.’den özür dilediğini ve bu kişilerin de birer ifade vererek şikâyetlerini geri çektiğini kaydetti.

Soruşturmanın tamamlandığını kaydeden Döşenci, zanlıların ilerde davalarında hazır olabilecekleri uygun bir teminata bağlanmalarını talep etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.