1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KARAKUZU’NUN PARMAĞINI KESTİ
KARAKUZU’NUN PARMAĞINI KESTİ

KARAKUZU’NUN PARMAĞINI KESTİ

Muhtarın koyunları tarlasına girince sinirlenen Mustafa Bülbül, sesini değil bıçağını kullandı

A+A-

Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’ya bağlı Korkuteli köyünde önceki gün tarla meselesi yüzünden çıkan tartışma kanlı bitti.


Köyde büyük üzüntü yaratan olay, Mustafa Bülbül’ün, koyunları tarlasına girdiği gerekçesi ile tartıştığı muhtar Fettah Karakuzu’yu bıçakla yaralaması sonucu gerçekleşti.
Olaydan sonra Dörtyol Polisi tarafından tutuklanan Mustafa Bülbül, dün Gazimağusa Kaza Mahkemesi’nde nöbetçi Yargıç Banu Soyer’in huzuruna çıkarıldı.

Önce çağırdı sonra yaraladı
Mahkemeye meseleyi aktaran Dörtyol Polis Karakolu’nda görevli polis memuru Halil Ersan, zanlının 3 Haziran 2016 tarihinde, Korkuteli’nde, köy muhtarı Fettah Karakuzu’yu koyunları izinsiz olarak tarlasına girdiği gerekçesi ile önce yanına çağırdığını, tartışmaya başladığını ve daha sonra tasarrufundaki 10 santim uzunluğundaki bıçağı gelişi güzel sallayarak  muhtarın sağ el işaret parmağının yaralanmasına neden olduğunu anlattı.

Bıçak aranıyor
Muhtarın şikayeti üzerine zanlının aynı gün evinde tespit edilip tutuklandığını belirten Ersan, olayda kullanılan bıçağın henüz bulunamadığını ifade etti.


Mesele ile ilgili alınacak ifadelerin bulunduğunu da aktaran Ersan, zanlının soruşturmanın selameti açısından 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti. Savcı Hasan Çaltılı talep edilen bu süreyi 2 gün ile sınırlandırdı.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Kıdemli Yargıç Banu Soyer, soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlının 2 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.