1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KARAMAN, 10 BİN TL TEMİNATLA SERBEST
KARAMAN, 10 BİN TL TEMİNATLA SERBEST

KARAMAN, 10 BİN TL TEMİNATLA SERBEST

Lefkoşa’daki evinde yapılan aramada 13 gram uyuşturucu madde bulunan Nihal Karaman ile ilgili polis soruşturması tamamlandı

A+A-

Emine UYSAL

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekibince evinde yapılan aramada 13 gram uyuşturucu madde bulunan Nihal Karaman, 10 bin TL nakdi teminat yatırması, KKTC vatandaşı iki kefilin 50’şer bin TL’lik şahsi kefalet senedi imzalaması ve haftada bir gün polise ispat-ı vücutta bulunması koşuluyla tutuksuz yargılanmasına karar verildi.

“Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” suçlamasıyla tutuklanan zanlı, dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar’ın huzurunda görüşülen davada KKTC Başsavcılığı adına savcı Ayşe Kaymak Şadi, tanık olarak Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görev yapan polis çavuşu Erkan Karam’ı dinletti.

Mahkemede yeminli şahadet veren Karam, 22 Ekim’de Lefkoşa’da sakin Nihal Karaman’ın ikametgahında yapılan aramada 13 gram hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulunarak, emare alındığını kaydetti.

Zanlının gönüllü ifade verdiğini söyleyen Karam, zanlının mahkemenin uygun göreceği teminata bağlanmasını talep etti.

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar, yargılanıncaya değin zanlının yurtdışına çıkışını yasaklayarak, 10 bin TL nakdi teminat yatırması, KKTC vatandaşı iki kefilin 50’şer bin TL’lik şahsi kefalet senedi imzalaması ve haftada bir gün polise ispat-ı vücutta bulunması koşuluyla tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.