1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KARAOĞLANOĞLU’NDA MİTİNG
KARAOĞLANOĞLU’NDA MİTİNG

KARAOĞLANOĞLU’NDA MİTİNG

Bağımsız Girne Belediye Başkan adayı Nidai Güngördü, Karaoğlanoğlu’nda miting düzenledi;

A+A-

 

GÜNGÖRDÜ KARAOĞLANOĞLU’NDA MİTİNG YAPTI

Bağımsız Girne Belediye Başkan adayı Nidai Güngördü, Karaoğlanoğlu’nda miting düzenledi.

Nidai Güngördü’nün  seçim ofisinden verilen bilgiye göre, Karaoğlanoğlu Belediye Parkı’nda vatandaşlara hitap eden Güngördü, 29 Haziran’da seçimi kazanması halinde, Girne’de bir değişim yaşanacağını ve Girne halkının bu konuda kararlı göründüğünü söyledi.

Karaoğlanoğlu’nda yapmayı tasarladığı projeler hakkında vatandaşlara bilgi veren Güngördü, projelerinin başında, Oğuz Veli Ortaokulu önüne üst geçit yapılması bulunduğunu söyledi.

“Antis” diye bilinen bölgede yapmayı planladıkları sahil düzenlemesi ve deniz panayırı hakkında detaylı bir bilgi veren Güngördü, köyde düzenlenecek spor ve yeşil alanlarla ilgili projesini de halka açıkladı. Güngördü, seçilmesi halinde, köyde eksikliği hissedilen kaldırım ve asfalt işlerinin acilen başlatılacağını dile getirdi.

Güngördü, konuşmasının devamında, “Girne’de uzun zamandır eksikliği hissedilen gençlik merkezi mutlaka hayata geçirilecek ve merkez tüm Girneli gençleri kucaklayacak” dedi.

Gençlerin bu merkezde özgürce spor, sanat ve kültür etkinliklerini yapabilecekleri bir tesis kurmayı amaçladığını; her türlü sosyal ve siyasi görüşten gencin bu gençlik merkezi içinde birada olacakları bir ortam hayal ettiğini ifade eden Güngördü, seçilmesi halinde Girne Belediyesi’nin halka açılacağını; şeffaf, katılımcı ve demokratik bir belediye yaratacaklarını kaydetti.

Seçim zamanı yapılan işleri de eleştiren Güngördü, bu işlerin hesabını soracaklarını belirtti.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.