1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KARDEŞ CİNAYETİNDE ESRARENGİZ MEKTUP!
KARDEŞ CİNAYETİNDE ESRARENGİZ MEKTUP!

KARDEŞ CİNAYETİNDE ESRARENGİZ MEKTUP!

Turgay Özdeğirmenci bugün ek tutukluluk talebi ile yeniden mahkeme huzuruna çıkarıldı;

A+A-

 

Lefkoşa Göçmenköy bölgesinde meydana gelen kardeş kavgası Göçmenköy bölgesinde aile faciası ile sonuçlanmıştı...

Turgut Özdeğirmenci’yi kendi üzerine kayıtlı av tüfeği ile vurarak öldüren zanlı Turgay Özdeğirmenci, bugün ek tutukluluk talebi ile yeniden mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren müfettiş muavini zanlı Turgay Özdeğirmenci’nin “taammüden adam öldürme, adam öldürme, kanunsuz tüfek ve patlayıcı madde tasarruf ve kullanma suçundan methaldar olduğunu söyledi.

Abisi Turgut Özdeğirmenci (35) ile oda yüzünden tartıştığı ileri sürülen Turgay Özdeğirmenci (27) dehşet saçmıştı...

Polis, zanlının hakkında soruşturmanın salimen yürütülebilmesi için 8 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Kıdemli Yargıç Musa Avcıoğlu, meselenin ceza yasasında en ağır suçlardan olduğunu altını çizdi. Kıdemli Yargıç soruşturmanın salimen yürütülebilmesi için 8 gün süre ile tutuklu kalmasına emir verdi.

ESRARENGİZ MEKTUP İDDİASI

Mahkeme dışında çevreden toplanan bilgilere göre zanlı ile abisinin yaşadığı talihsiz olayın meydana geldiği gün, sabah saatlerinde aralarında uzun süredir yaşanan kavgalardan birine daha şahit olunduğu, müteveffanın sürekli kardeşine şiddet uygulayıp tehditte bulunduğu belirtildi. Bunun yanı sıra evde yapılan aramada zanlının bir dönem evi terk ettiğinde bırakmış olduğu esrarengiz bir mektup bulunduğu, konu mektubun polise teslim edildiği ve mektubun intihar etmeye meyilli bir psikolojide kaleme alındığı ve zanlının içinde bulunduğu psikolojik durumu anlattığı da iddialar arasında...

OLAY NASIL OLMUŞTU

28.11.2015

ABİSİNİ SIRTINDAN VURUP ÖLDÜRDÜ

Göçmenköy Spor Kulübü yakınlarındaki tek katlı evde meydana gelen aile dehşeti saat 23.30 sıralarında gerçekleşti. İddiaya göre abisi ile oda yüzünden tartışan Turgay Özdeğirmenci kendisine ait av tüfeğini aldı ve dört el ateş ederek Turgut Özdeğirmenci’yi vurdu. Saçmalardan üçü sırtına, bir tanesi de sol göğsünün hemen altına isabet eden Turgut Özdeğirmenci olay yerinde yaşamını yitirdi.

POLİS ARAYIP “BENİ ALIN” DEDİ

Bir başka iddiaya göre ise olay esnasında Turgut Özdeğirmenci’nin cinnet geçirdiği ileri sürüldü. Abisini öldürdükten sonra parka kaçan katil zanlısının 155 polis hattını arayarak, “Abimi vurdum. Nasıl oldu bilmiyorum. Teslim olmak istiyorum” dediği öğrenildi.

GÖÇMENKÖY ŞOKA GİRDİ

Meydana gelen cinayet bölgede infiale neden olurken polis ve olay yeri inceleme ekipleri, cinayet mahallinde geniş çaplı soruşturma yaptı. Yapılan incelemenin ardından Özdeğirmenci’nin cesedi Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’ne sevk edildi.

ANNE SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Göçmenköy’de işlenen cinayet bölgede infiale neden olurken, olay esnasında evde bulunan kardeşlerin annesi sinir krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı. Talihsiz anne, “çocuklarım birbirini vurdu. Öldüler mi, söyleyin bana” diyerek feryat etti.

Talihsiz kadın sakinleştirici iğne yapıldıktan sonra talihsiz anne yakınlarının evine gönderildi. Lefkoşa Polis Müdürlüğü’nde gözaltına alınan katil zanlısı Özdeğirmenci’nin bugün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarılması bekleniyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.