1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KARDEŞ KARDEŞİ BIÇAKLADI!
KARDEŞ KARDEŞİ BIÇAKLADI!

KARDEŞ KARDEŞİ BIÇAKLADI!

Kardeş kavgası kanlı bitti!

A+A-

Fatura kavgası kanlı sonuçlandı!

Abbas ELMAS

Lefkoşa’da önceki akşam 3 kardeş arasında başlayan kavga kanlı bitti. Elektrik ve su faturası borcu yüzünden Abdülkadir Karadeniz, Muhittin Karadeniz ve Mehmet Karadeniz isimli üç kardeş arasında çıkan kavga sonucu göğsüne ağır darbe alan Mehmet Karadeniz, Lefkoşa Doktor Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Yoğun Bakım servisine kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, Abdülkadir Karadeniz ve Muhittin Karadeniz’i tutuklayarak dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkardı.

Kavga sebebi fatura borcu

Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis memuru Mehmet Salih Yavuz mahkemede verdiği ifadesinde, zanlı Abdülkadir Karadeniz ve Muhittin Karadeniz’in “Ağır yaralama ve ciddi darp” suçlamaları ile gözaltına alındığını anlattı.

Polis memuru Mehmet Salih Yavuz, Abdülkadir Karadeniz, Muhittin Karadeniz ve Mehmet Karadeniz arasında önceki gece saat 19.00 sıralarında fatura borcu yüzünden tartışma yaşandığını ve zanlı Mehmet Karadeniz’in göğsüne almış olduğu darbeler sonucu ağır yaralanarak yoğun bakıma kaldırıldığını söyledi. Soruşturmanın devam ettiğini ve alınması gereken ifadelerin olduğunu kaydeden soruşturma memuru, Mehmet Karadeniz’in hayati tehlikesinin devam ettiğini ifade ederek zanlıların 1 gün süreyle poliste tutuklu kalmaları talebinde bulundu.

Yargıç Gökhan Asafoğulları huzurunda görüşülen tutukluluk duruşmasında zanlıların “Ağır yaralama ve ciddi darp” suçlamaları ile gözaltına alındığını söyledi. Polisin zanlılar aleyhine başlatılan soruşturmanın henüz tamamlanmadığını ve Mehmet Karadeniz’in yoğun bakım servisinde tutularak hayati tehlikesinin devam ettiğini söyleyen Gökhan Asafoğulları zanlıların 1 gün daha poliste tutuklu kalmalarına emir verdi. 

Zanlı Abdülkadir Karadeniz ve Muhittin Karadeniz’in bugün yeniden Lefkoşa’da mahkemeye çıkarılması bekleniyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.