1. HABERLER

  2. SPOR

  3. KARDEŞ PAYI 1-1
KARDEŞ PAYI 1-1

KARDEŞ PAYI 1-1

Önce Gençlerbirliği sonra Serdarlı buldukları gollerle birer puan aldılar

A+A-

 

YER:İskele Cumhuriyet Stadı.

HAKEMLER: Fehim Dayı-Mehmet Ekşici-Hüda-Özenen

G.BİRLİĞİ: Ali-Sinan-M.Göktaş-Hüseyin-Umut Göktaş-Ogün-Şenol-Mehmet-Arif(Halil dk.73)-Nemeka-İbrahim(Sertan dk.76)

SERDARLI: Çağatay-H.Taşçı-Kaan-M.Kanat-Ümit-Hasan-Burak(Rifat dk.73)-Salih-İrfan(Ali Küçükoğlu dk.83)-İ.Kabore-Adeleke(M.Turgut dk.83)

GOLLER: dk.30 İbrahim(G.Birliği), Dk.39 Adeleke(Serdarlı)

K-Pet Süper Ligi’nde Konuk ettiği Serdarlı karşısında istediği 3 puanı alamasa da rakibine yenilmedi ve aradaki puan farkını korumasını bildi.

29. dakikada Serdarlı takımından Salih’in rakip defans arkasına gönderdiği topta kaleci Ali kalesini terk ederek topu almak istedi. Araya giren İ.Kabore’nin müdahalesiyle top boşta kaldı. Ancak Ali ikinci hamlede topa sahip oldu.

30. dakikada G.Birliği öne geçti. Bu dakikada genç futbolcu Arif’in mükemmel pası ile diğer genç oyuncu İbrahim’i ceza alanında topla buluşturdu. İbrahim’in sert ve yerden vuruşu ağlara gidince G.Birliği 1-0 öne geçti.

39. dakikada skora denge geldi. Gelişen atakta Salih sağ taraftan ceza alanına yerden bir top kesti. Umut Göktaş müdahale etmekte geç kalınca Adeleke topu ağlara göndererek Serdarlı’ya beraberliği getiren golü atarak skoru 1-1 yaptı.

45. dakikada gelişen Serdarlı atağında Adeleke rakip ceza alanında topla buluştu. Vuruşunda top kaleciye de geçmesine rağmen U.Göktaş kaleye gitmekte olan topu uzaklaştırarak takımı adına mutlak bir golü önlemiş oldu.

54. dakikada G.birliği takımından İbrahim’in vuruşunda top defanstan sekti, seken topa bu kez Arif vurdu top kaleci Çağatay’da kaldı.

68. dakikada M.Göktaş’ın kullandığı serbest vuruşta Umut Göktaş’ın kafa vuruşunu kaleci Çağatay kornerle önledi.

70. dakikada İkinci yarıdaki en tehlikeli atağını gerçekleştirdi. Burak’’ın sol taraftan rakip kale içerisine kestiği top İ.Kabore’den sekti. Bu topla buluşan Adeleke müsait pozisyonda olmasına rağmen topla fazla oynayınca defans topu kornere attı.

75. Nemaka sağ taraftan çok iyi bir orta yaptı. Şenol kale içerisinde çok uygun bir pozisyonda kafa ile topu dışarı atarak takımını bir golden etti. Maç da bu skorla sona erdi.

A-2 gençler maçını G.Birliği gençleri 3-0 kazandı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.