1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KARDEŞİ KULÜBÜN ORTAĞIYMIŞ!
KARDEŞİ KULÜBÜN ORTAĞIYMIŞ!

KARDEŞİ KULÜBÜN ORTAĞIYMIŞ!

Kardeşi kulübün ortağıymış!

A+A-

Bir gece kulübünde kasiyer olarak çalışan ve geçtiğimiz yıl kasadan 2 bin TL alarak, KKTC’den çıkış yaptığı ileri sürülen Fatih Celbakoğlu, önceki gün adaya giriş yapınca tutuklandı. Pazartesi günü KKTC’ye dönünce polis tarafından yakalanan ve dün mahkemeye çıkarılan Celbakoğlu’nun avukatı, müvekkilinin kardeşinin söz konusu gece kulübünün yüzde 50 hissedarı olduğunu ve şikayetin geri çekildiğini belirtti. Mahkeme, zanlıyı teminata bağlayarak serbest bıraktı.

Emine UYSAL

Alayköy bölgesinde faaliyet gösteren bir gece kulübünde kasiyer olarak çalışan ve geçtiğimiz yıl kasadan 2 bin TL alarak, KKTC’den çıkış yaptığı ileri sürülen Fatih Celbakoğlu, önceki gün adaya giriş yapınca, polis tarafından gözaltına alındı.

“Müstahdem tarafından sirkat” suçlamasıyla gözaltına alınan zanlı Fatih Celbakoğlu, dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Kıdemli Yargıç Musa Avcıoğlu’nun huzurunda görüşülen davada KKTC Başsavcılığı adına savcı yardımcısı Hasan Boşnak, tanık olarak Alayköy Polis Karakolu’nda görev yapan polis memuru Hüseyin Direktör’ü dinletti.

Mahkemede yeminli şahadet veren Direktör, 6 Ekim 2015 tarihinde bir gece kulübünde kasiyer olarak çalışan zanlının, kasadan aldığı 2 bin TL’yi tasarrufuna geçirip, KKTC’den çıkış yaptığını ileri sürdü.

Polis memuru Hüseyin Direktör, zanlının 19 Eylül’de KKTC’ye giriş yaparak tutuklandığını belirtip, suçlamaları reddettiğini kaydetti.

Direktör, zanlının mahkemenin uygun göreceği teminata bağlanmasını talep etti.

Zanlı Fatih Celbakoğlu’nun avukatı Şahap Tokatlı, işletme sahibinin şikayetini geri çektiğini ve zanlının kardeşinin konu gece kulübünün yüzde 50 hissedarı olduğunu belirtip, müvekkilinin teminata bağlanmasına itiraz etmedi.

Kıdemli Yargıç Musa Avcıoğlu, zanlının yurtdışı çıkışını yasaklayarak, seyahat belgelerini polise teslim etmesi, bin TL nakdi teminat yatırması, KKTC vatandaşı bir kefilin 40 bin TL’lik şahsi kefalet senedi imzalaması ve haftada bir gün polise ispat-ı vücutta bulunması karşılığında tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

Kıbrıs

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.