1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KARDEŞLER DUR İHTARINA UYMADILAR!
KARDEŞLER DUR İHTARINA UYMADILAR!

KARDEŞLER DUR İHTARINA UYMADILAR!

Suç ortakları bulunamıyor!

A+A-

Gazimağusa’da ele geçirilen 30 gram uyuşturucu ile ilgili tutuklanan Müslüm ve Orhan Kaya kardeşler 3 gün daha polis hücresinde

Narkotik Şube tarafından, Gazimağusa’da geçtiğimiz Cuma günü düzenlenen operasyon sonucunda tasarruflarında 30 gram uyuşturucu madde bulunan Müslüm Kaya ile Orhan Kaya kardeşler, dün ek tutukluluk talebi ile Gazimağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli polis memuru Hasan Selvili, 3 Kasım 2017 tarihinde, mahkeme huzurunda bulunan zanlıların tasarrufunda uyuşturucu madde olduğunu ve kullanımlarındaki araç ile Lefkoşa’dan Gazimağusa’ya doğru seyir halinde oldukları bilgisini aldığını ve Gazimağusa’nın girişi olan “Dedeoğlu” çemberine giderek pusu görevine başladıklarını söyledi.

 

Dur ihtarına uymadılar

Selvili, zanlıların Dedeoğlu Çemberine geldikleri esnada, polisin dur ihtarına uymayarak kaçtıklarını ve Baykal bölgesinde, zanlı 1 Müslüm Kaya’nın araç dışına naylon poşet attığını belirlediklerini anlattı.

  1. konu poşette yapılan incelemede, içerisinde 30 gram ağırlığında “hintkeneviri” türü uyuşturucu madde olduğunu tespit ettiklerini söyledi.

Zanlıların ikametgahına gidildiğini ve zanlı 2 Orhan Kaya’nın ikametgah içerisinde tespit edilerek gözaltına alındığını belirten Selvili, zanlı 1 Müslüm Kaya’nın da polise gelerek teslim olduğunu ifade etti.

 

Aranan şahıs bulunamadı

Selvili, zanlıların bulunduğu araç içerisinde bir kişinin daha olduğunu ancak isim bazında heniz tespit edilemediğini belirtti.

Selvili, uyuşturucu olduğuna inanılan maddelerin analiz sonuçlarının ellerine ulaşmadığını bildirerek, mahkemeden ek süre talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Gökhan Asafoğulları, soruşturmanın tamamlandığına bulgu yaparak, zanlıların 3 gün polis nezaretinde tutuklu kalmalarına izin ve emir verdi.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.