1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KARDEŞLERİ ÖLÜM ALDI
KARDEŞLERİ ÖLÜM ALDI

KARDEŞLERİ ÖLÜM ALDI

İki kardeşin eş zamanlı vedası...

A+A-

 

TIR ile salon aracın yüz yüze çarpışması sonucu aynı araçta bulunan Dip Karpaz Belediye Başkanı Supi Coşkun’un babası Seyithan Coşkun ile amcası İdris Coşkun yaşamını yitirdi.

Ülkemizin kanayan yarası haline gelen trafik kazalarına dün bir yenisi daha eklendi. Trafik canavarının bu seferki adresi Kumyalı olurken TIR ile salon aracın yüz yüze çarpışması sonucu meydana gelen kazada Dipkarpaz Belediye Başkanı Suphi Coşkun’un babası 68 yaşındaki Seyithan Coşkun ile amcası 62 yaşındaki İdris Coşkun yaşamını yitirdi.

İKİ KARDEŞİ ECEL YOLDA YAKALADI
Aynı araçta Dipkarpaz’danİskele’ye doğru yol alan Coşkun kardeşleri ecel Kumyalı’da yakaladı. Karpaz Anayolu Kumyalı köyü girişinde saat 11.00 sıralarında meydana gelen kaza, İdris Coşkun’un yönetimindeki EN 922 plakalı salon araç ile Ziyamet istikametinden Gazimağusa istikametine doğru seyrettiği sırada sağa meyilli viraja geldiği zaman direksiyon hâkimiyetini kaybedip yolun sağına geçmesi sonucu, o esnada karşı istikametten gelmekte olan Muammer Arı (E-30) yönetimindeki TFT 564 plakalı TIR araca aracının ön kısmı ile çarpması sonucu gerçekleşti.

HİÇ ŞANSLARI KALMAMIŞTI
TIR ile yüz yüze çarpışan araç demir yığınına dönerken, EN 922 plakalı araç sürücüsü İdris Coşkun ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Seyithan Coşkun olay yerinde yaşamını yitirdi. Aynı araçta yaşama veda eden iki kardeşin cesedi hurdaya dönen araçtan itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı.

SON YOLCULUKLARINA UĞURLANACAKLAR
Kazada yaşamını yitiren Dipkarpaz Belediye Başkanı Suphi Coşkun’un babası Seyithan Coşkun ile amcası İdris Coşkun bugün Dipkarpaz köy camisinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası köy mezarlığında toprağa verilecek.

Star Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.