1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KÂRI YATIRIMA DÖNÜŞTÜRMEK
KÂRI YATIRIMA DÖNÜŞTÜRMEK

KÂRI YATIRIMA DÖNÜŞTÜRMEK

Kıbrıs müzakerelerinin devam ettiği bir dönemde yatırımların artması ve ekonominin gelişmesinin müzakere masasında

A+A-

 

“YATIRIMLARIN ARTMASI VE ÜLKE EKONOMİSİNİN GELİŞMESİ MASADA ELİMİZİ GÜÇLENDİRİR”

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, ülkede yatırımların artmasının ve ekonominin gelişmesinin müzakere masasında ellerini güçlendirdiğini söyledi.

Merkezi Güzelyurt’ta bulunan Tamer Özdaş Yapı Market’in Gönyeli Şubesi açılışında konuşan Eroğlu, Özdaş’ı kutlayarak, kârı yatırıma dönüştürmenin ülke ekonomisine katkı sağladığına işaret etti.

Ülke ekonomisinin güçlenmesinde yatırımların önemine dikkat çeken Eroğlu, bu gibi yatırımların devlete duyulan güven ve inancı da yansıttığını söyledi.

Eroğlu, Kıbrıs müzakerelerinin devam ettiği bir dönemde yatırımların artması ve ekonominin gelişmesinin müzakere masasında ellerini güçlendirdiğini de sözlerine ekledi.

Tamer Özdaş Yapı Market’in açılışına Cumhurbaşkanı Eroğlu yanında milletvekilleri UBP Güzelyurt Milletvekili Kemal Dürüst, UBP Lefkoşa Milletvekili Ersin Tatar, DP-UG Güzelyurt Milletvekili Menteş Gündüz ve Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar da katıldı.

Kemal Dürüst açılışta yaptığı konuşmada Özdaş’ın başarılı bir iş insanı olduğunu ifade ederek, güçlü ekonominin güçlü devlet anlamına geldiğini söyledi.

Ersin Tatar, Özdaş ailesi gibi müteşebbislerin krize rağmen yatırım yaparak ülkeye sahip çıktığını dile getirdi.

Menteş Gündüz, Özdaş’ın Güzelyurt’tan çıkarak Lefkoşa’ya yatırım yaptığına işaret ederek, diğer bölgelerdeki yatırımcıları da Güzelyurt’a yatırım yapmaya çağırdı.

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar da konuşmasında, yatırımların kentlerin gelişimine katkı yaptığını hatırlatarak, Özdaş’a başarılar diledi.

Şirket sahibi Tamer Özdaş ise yeni şube açılışlarının ülke için önemli olduğunu dile getirerek, şirketlerinin ve KKTC’nin güçlenmesi için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi ve açılışı yapılan şube gezildi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.