1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. KARIN AĞRISIYLA GİTTİ, BEBEKLE DÖNDÜ!
KARIN AĞRISIYLA GİTTİ, BEBEKLE DÖNDÜ!

KARIN AĞRISIYLA GİTTİ, BEBEKLE DÖNDÜ!

Karın ağrısıyla gitti bebekle döndü

A+A-

Sophie Aldridge korkunç sancılara dayanamayınca ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ağrılarını aylık özel günlerinde yaşadığı şiddetli sancılardan biri olduğunu düşünen genç kızın bir bebekle eve döneceği aklına bile gelmemişti.

Sophie’nin hamile olduğuna dair en ufak bir fikri bile yoktu. Çünkü 9 ay boyunca hiçbir belirti yaşamamış, ne kilo almış ne de periyotlarında bir aksama olmuştu.

Ancak yaklaşık 9 ay sonra Sophie Aldridge korkunç bir ağrı çekince annesi ambulans çağırdı. İşin ilginç tarafı regl dönemindeki sancılarından birini yaşadığını söyleyen genç kıza sakinleştirici bir iğne yapıldı ve Sophie eve geri gönderildi. Doktorlar bile o an genç kızın bir doğum yapmak üzere olduğunu anlamadı.

Ancak bu sefer gece yarısı daha da şiddetli sancılarla uyanınca Sophie’nin annesi yeniden ambulans çağırdı. Hastaneye gittiklerinde Sophie’nin karın ağrısı değil doğum sancısı çektiği anlaşıldı. Birkaç saat sonra ise genç kız kucağımda oğlu Thomas ile eve dönmüştü.

Olayın ardından konuşan genç anne “Kulağa gerçekten aptalca geldiğini biliyorum. Böyle olaylar duyunca inanmakta güçlük çekerdim. Ama gerçekten oluyor” dedi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.