1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. 'KARISI ONU ALDATTI HEMDE...'
'KARISI ONU ALDATTI HEMDE...'

'KARISI ONU ALDATTI HEMDE...'

'Oğlum kanseri yendi ihanete yenildi'

A+A-

1 ay önce hayata veda eden ünlü şarkıcı Murat Göğebakan'ın annesinden şok sözler

Ben sana aşık oldum birtanem' adlı şarkısıyla gönüllerde taht kuran Murat Göğebakan, 31 Temmuz 2014'te aramızdan ayrıldı. Ailesi ve sevenleri lösemiye yenik düşen ünlü şarkıcının acısıyla sarsılırken; anne Hatice Göğebakan'dan skandal bir açıklama geldi. Eşi Sema'nın oğlunu hasta yatağında aldattığını iddia eden Göğebakan şöyle konuştu:

'EŞİNİ ÇOK SEVİYORDU'

"Murat eşi Sema'yı çok seviyordu. Evlilikleri çok iyi gidiyordu. Ancak 2009'da grip oldu. Hastaneye gittiğinde doktor kan kanseri olduğunu ve tedavi edilmezse az bir ömrü kaldığını söylemiş. Oğlum hemen hastaneye yattı. 2010'da kanseri yendi. Ama eşi onu hasta yatağında aldattı. Oğulum kanseri yendi ancak çok sevdiği eşinin yaptığına çok üzülmüştü. Bir de bankalara her yere borcu vardı. Yaklaşık 350 bin lira olan borucunu ödemek için mücadele etti. Bu süre içinde çok yıprandı, çok üzüldü. Üzüntüden hastalık geçen yıl tekrarladı. Bu kez hayat mücadelesini kaybetti."

'DOĞUŞTAN ÇİLELİ'

17 yaşında evladını kucağına aldığını anlatan gözüyaşlı anne; hamileyken apandist ameliyatı olduğu için oğlunun sağ ayağının aşağı kısmının gelişmediğini belirtti. "Murat doğduğunda dünya güzeli 4 kilo bir bebekti. Yürüme çağına geldiğinde sağ ayağının sakat olduğunu gördük" diyen Hatice Göğebakan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Türkiye'deki bütün doktorları gezdim ama 'doğuştan olduğu için bir şey yapamayız' dediler. Almanya'ya da gittim çare olmadı. Doğdu büyüdü, ünlü bir müzisyen oldu. Ancak kansere yakalandı önce yendi, sonra...

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.