1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KARISINI GÖREMEYİNCE BACANAĞINI YARALADI
KARISINI GÖREMEYİNCE BACANAĞINI YARALADI

KARISINI GÖREMEYİNCE BACANAĞINI YARALADI

Karısını göremeyince bacanağını yaraladı

A+A-

Kız kardeşinin evinde kalan eşini kendisine göstermedikleri gerekçesiyle sinirlenen Kemal Turabov, bacanağı Atacan Saparov’u karnından bıçakladı
 
Elmas TOKAY

Lapta’da önceki gece bıçaklı yaralama olayı gerçekleşti. Ailevi sorunlar nedeniyle kız kardeşinin Lapta’daki evinde kalan eşi Gülseren Turabov ile konuşmaya giden Kemal Turabov, karısını göremeyince alkolünde etkisiyle sinirlerine hakim olamadı ve tasarrufunda bulundurduğu bıçak ile bacanağı olan Atacan Saparov’u karnından yaraladı. Bıçağı bacanağının sol karın boşluğuna saplayarak ağır yaraladıktan sonra olay yerinden ayrılan Kemal Turabov, Lapta polisi tarafından kısa sürede yakalandı ve suç aleti bıçak da olay yerine yakın bir bölgede bulundu.

Ağır yaralı olarak Girne Doktor Akçiçek Hastanesi’ne kaldırılan Atacan Saparov ise cerrahi müdahalenin ardından müşahede altına alındı.

Tubarov mahkemeye çıkarıldı

Bacanağını bıçakla yaralayan Kemal Turabov dün Girne Kaza Mahkemesi Kıdemli Yargıcı Fadıl Aksun’un huzuruna çıkarıldı ve aleyhine soruşturma amaçlı olarak 3 gün tutukluluk emri alındı.

İddia makamı adına mahkemede hazır bulunan Savcı Egemen Metay, Lapta Polis Karakolu’nda görevli polis memuru Oktay Gürtaş’ı tanık olarak dinletti.

Polis memuru Gürtaş, zanlının 12 Eylül 2015 gecesi meydana gelen “yaralama”, “rahatsızlık”, “mülke tecavüz”, “sarhoşluk” ve “kanunsuz bıçak taşıma” suçlarından methaldar olduğunu belirtti.

Zanlı Tubarov’un tasarrufundaki 20 santimetre uzunluğundaki bıçağı Saparov’un sol karın boşluğuna saplayarak ciddi bir suç işlediğine değinen Gürtaş, tahkikatın salimen yürütülebilmesi için zanlı aleyhine 3 gün tutukluluk emri talep etti.

Girne Kaza Mahkemesi Kıdemli Yargıcı Fadıl Aksun da, meselenin ciddiyetine vurgu yaptıktan sonra, ilk nazarda zanlıyı suça bağlayan şahadetler bulunduğuna bulgu yaparak tahkikatın selameti için zanlı Kemal Turabov aleyhine 3 gün tutukluluk emri verdi.

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.