1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KARISINI KEMERLE BOĞARAK ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜS ETTİ
KARISINI KEMERLE BOĞARAK  ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜS ETTİ

KARISINI KEMERLE BOĞARAK ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜS ETTİ

Gazimağusa’da dün gece yarısı R.K. (E-28), ikametgahının yatak odası içerisinde tartıştığı eşi Kadriye Kurt’un boğazını öldürmek kastıyla kemerle sıkarak katle teşebbüs etti.

A+A-

Gazimağusa’da dün gece yarısı  R.K. (E-28), ikametgahının yatak odası içerisinde tartıştığı eşi Kadriye Kurt’un boğazını öldürmek kastıyla kemerle sıkarak katle teşebbüs ettikten sonra, kemer ile sırtına vurmak suretiyle ciddi şekilde darp etti. R.K. tutuklandı, Polis bültenine göre soruşturma sürüyor.

SAHTE PASAPORTLA RUM TARAFINA GEÇMEYE TEŞEBBÜS

Polis Basın Bülteni’ne göre, Beyarmudu’nda A.Y (E-32), Beyarmudu Kara Giriş Kapısı’nda, GKRY bölgesine geçmek için daha önceden bir başkası adına sahte olarak düzenlediği Bulgaristan pasaportunu çıkışta görevli memura işlem yapması için vererek tedavüle sürdü.

GÖMENKÖY’DEKİ OLAYIN FAİİLİ 6 AY SONRA TESPİT EDİLEREK TUTUKLANDI

Göçmenköy’de  27 Mart tarihinde  meydana gelen olayda Mustafa Gargunsu ile arasında çıkan tartışmada  tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurduğu bıçağı sallayan, olayı yatıştırmaya çalışan Mahmut İri’yi sol bileğinden yaralayan ve aranmakta olan E.Ş (E-37) dün tespit edilerek tutuklandı.

ASKERİ BÖLGEYİ İHLAL

Beyarmudu’nda, C.K. (E-53) ile H.K.’nın (K-53) birinci derecede askeri yasak bölgeyi ihlal ettikleri tespit edildi. Söz konusu şahıslar hakkında yasal işlem başlatıldı.

73 YAŞINDAKİ TURİST BOĞULMA TEHLİKESİ GEÇİRDİ

Dün saat 16.00 sıralarında, Gazimağusa’da faaliyet gösteren bir otele ait plajda, KKTC’de turist olarak bulunan Ulrich Franz Fricke (E-73) yüzdüğü esnada boğulma tehlikesi geçidi.

Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek ilk yardım tedavisi yapılan Fricke, özel bir hastanede kontrol altına alındı.

ARAÇ YANGINI 

İskele’de, dün akşam saatlerinde Cenkut Gece’ye ait JT 748 plakalı salon araç garaj içerisinde bulunduğu sırada aracın farlarına ait elektrik aksamlarının kısa devre yapıp, alevlenmesi sonucu yangın çıktı.

Yangın çevre sakinleri tarafından söndürülürken, yangın sonucu aracın ön kısmı ve bazı motor aksamları yanarak maddi hasar meydana geldi.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.