1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KARISINI ÖLDÜREN ZANLI, CUMHURBAŞKANINI TEHDİT ETTİ!
KARISINI ÖLDÜREN ZANLI, CUMHURBAŞKANINI TEHDİT ETTİ!

KARISINI ÖLDÜREN ZANLI, CUMHURBAŞKANINI TEHDİT ETTİ!

Bakın kimi tehdit etti;

A+A-

 

Anastasiadis’i mektupla tehdit etti

Sanık Çetin Sadrazam’ın dünkü duruşması tahkikat subayının kaldığı yerden devam etti.

Lefkoşa’da Nisan 2011 yılında karısı Şükran Sadrazam’ı zehirleyerek öldürdüğü gerekçesi ile tutuklanan ve Ağır Ceza mahkemesinde yargılanması başlayan sanık Çetin Sadrazam’ın dünkü duruşması tahkikat subayının kaldığı yerden devam etti.

Mahkemede aynı yemin altında şahadetine kaldığı yerden devam eden meselenin Tahkikat subayı Başmüfettiş Aslan Çoşkun kaldığı yerden devam etti. Çoşkun öncelikle mahkemeye Sanığın kendi el yazısı ile Kıbrıs Cumhuriyeti Başkanı Anastasiadis’e yazmış olduğu mektubu emare olarak sundu ve okudu yazmış olduğunda iddia makamı mahkemeye sanığın, maktule ve maktul ailesine gönderdiği mesajların dökümü mahkemeye emare olarak sunuldu.

Mektupda özetle maktule ve şimdiki eşi olan Poli hakkındaağır hakaretler içermesinin yanında Anastasiadis’in de kendine yardımcı olması yönünde taleplerin yanında tehdit de içeriyordu.

Mektubun okunmasının ardından Çoşkun sanığın eski eşi Maktul Şükran Sadrazam ile yakınlarına atmış olduğu mesajların kopyasını mahkemeye emare olarak sundu. Mesajlarda küfürlerin yanı sıra ölüm tehditlerin bulunduğu da dikkatlerden kaçmadı.

Duruşma sanık avukatının tahkikatı yürüten Başmüfettiş Aslan Çoşkun’u istintak etmesine fırsat tanınması amacı ile 18 Şubat yani bugüne ertelendi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.